ANALYSE MICHA OVER ONTWIKKELINGEN VAN WELL-VERHOREN

EXTRA: DE TELEGRAAF PROBEERT DE BEERPUT-ELS BORST NU VOORGOED TE SLUITEN IN DIENST VAN DE KINDERVERKRACHTERS: ‘FAMILIE VAN BORST IS ZEER TEVREDEN MET DE GANG VAN ZAKEN EN COMPLIMENTEERT DE POLITIE EN DE RECHTERS MET HUN PROFESSIONELE OPTREDEN’ -ZONDER OOIT OOK MAAR EEN ‘LID VAN DE FAMILIE’ TE HEBBEN GESPROKEN * LEES HIER DE WAARHEID OVER HET DOSSIER-ELS BORST

[wp_ad_camp_1]

Alleen de deplorable clown Fred Teeven komt nu onder ede. Waarschijnlijk wordt Fred door de macht niet meer gezien als serieuze bedreiging. Teeven kan zich ook verregaand beroepen op geheimhouding vanuit zijn tijd van Officier van Justitie, al kunnen we niet precies inschatten hoe deze geheimhouding zich juridisch verhoudt met zijn plicht de waarheid te spreken onder ede. Overigens blijkt de betrokkenheid van Opstelten bij de pedo-netwerken ook uit de bizarre, onverklaarbare en krankzinnige bescherming die hij bood aan pedo-firma KPMG -leveranciers van de snuff movie-boot Apollo-, een bescherming die als twee druppels water lijkt op die hij bood aan Joris Demmink.

5 Replies to “ANALYSE MICHA OVER ONTWIKKELINGEN VAN WELL-VERHOREN”

 1. Overigens is het zo bijzonder dat er bepaalde media kanalen niet aanwezig zijn …………. lijkt me geen probleem als er tevens clowns vanuit hun luie stoel in Ierland evenwel hun website kunnen vullen door bijv. informatie over te nemen van andere nieuwsbronnen.

  Schijnbaar heeft Kat dat gemist in zijn journalistieke loopbaan, en loopt vervolgens maar wat op de grote trom te slaan.

  Geen camera s in de rechtszaal, nou nou wat een ramp zeg …….

 2. Advocaat Martin de Witte: “Met deze procedure willen we bewijzen dat in de jaren tachtig rondom het Centraal Station in Amsterdam jonge jongens werden geronseld om in bordelen te prostitueren. De overheid was op de hoogte van dit netwerk waar honderden jongensprostituees in werkten, maar heeft nagelaten in te grijpen.”

  De Witte. “Fred Teeven had als officier van justitie destijds de leiding in het onderzoek naar zes verdachten; twee politieagenten en vier openbaar aanklagers.

  een iets wat frissere duiding van de advocaat, dus advocaat moet maar eerst een gaten slaan in het beleid van destijds, en of deat de overheid inderdaad hier aan schuldig is. Als de advocaat hierin vordert mag hij aan tonen dat Teeven steekjes heeft laten vallen of aantonen dat er daadwerkelijk iets mis is met Teeven zijn onderzoek destijds.

  Naar mijn idee kaart de advocaat niet aan dat Demmink persoonlijk Bart v Well heeft misbruikt, overigens lijkt mij ook dat nieet van toepassing is ondermeer om dat Bart v Well niet mee wil werken aan een onderzoek en bepaalde namen wil noemen. Want dat zou zijn persoonlijke leven kunnen bedreigen ……. (????)

  Waarbij je tevens de vraag kan stellen of Bart v Well daadwerkelijk ooit van doen heft gehad met Demmink, en dat het er meer op lijkt dat v, Well de naam Demmink eerder gebruikt als reclamebord voor zijn eigen zaak aangaande beleid van NL destijds.
  Betreft de eventule dreiging in zijn peroonlijk levenssfeer, moeten we dat maar aannemen zonder dat daar enig bewijs voor is.

  Behalve tussen de oortjes van een zeker Micha Kat, het kan natuurlijk zijn dat Bart v. Well te vaak de website van Kat heeft bezocht en vervolgens de grappen en grollen heeft overgenomen.

  En dat dus Micha Kat weer eens een zaak verpest door slachtoffers bang te maken voor iets wat niet bewezen is.

  Maar goed laat de advocaat eert maar eens aantonen dat NL overheid inderdaad miskleunen heeft gemaakt en vervolgens een zaak heeft aangaande Teeven.

  Overigens vermoed ik dat Bart v Well allang blij is met een zak geld, en vervolgens de rest van de zaak laat zitten ……….

 3. Deze ‘rising stars’ worden uitverkoren door het internationale netwerk van ‘adapted compensated psychopaths’ van prins Bernhard kaliber, waarbij prins Bernhard eertijds (vanaf 1945 hier in het zadel geholpen door de USA/GB ijskoude gruwelslachters van Dresden) een sleutelrol vervulde bij het aanstellingsbeleid in Nederland.

  Vandaar dit SS-staat/Freisler-achtige fluïdum, dat voor hen die er gevoelig voor zijn of er wat indringender mee in aanraking zijn gekomen, toch rond “onze democratische rechtsstaat” hangt.

  Een mensen-slachthuis/moordenaars luchtje zeg maar.

 4. Nog een kansje is in al die sperma parkjes diepe putten te graven met bamboestokken er in met fluimscherpe punten en gebruikte Baby luiers er boven als lok aars om van die webscarekwats en mede luier uitslag kadavers áf te komen hetzij de heroinestash eens wát gif er in mengen? Nood breekt wet!

  Hetzij de luiertjes met kofferbomverf bewapenen?

 5. Kunt u ook vertellen wat het uitgangspunt is aangaande van Well, aangezien eerder er werd verkondigd dat het om hele andere koek gat dan Demmink.
  En dat dus de zaak was gestoeld op het beleid van de overheid, qua het bestrijden van een bepaalde tak van de sexindustrie.

  En niet zo zeer gestoeld op bepaalde individuen zoals een Demmink ………

  Want het wel leuk wat de heer Kat allemaal zwetst, maar lijkt me toch belangrijk dat het uitgangspunt van de advocaat van Bart eerst wordt verkondigd, om zo doende te bepalen of het gezwets van Kat enigerwijze body heeft!

Geef een reactie