ANALYSE MICHA OVER TRUMP EN DE MSM

SATANISCHE BILDERBERGERS EN BABY-AAN-STUKKEN-SNIJDERS WERELDWIJD IN OORLOG MET DONALD TRUMP * VOORSPELLING: ZE GAAN TRUMP PAKKEN OP ZIJN ACHILLESHIEL, ZIJN FAMILIE: BINNEN ENKELE WEKEN ZULLEN DE BILDERBERGERS ZIJN VROUW EN KINDEREN MET DE DOOD GAAN BEDREIGEN * DE MONSTERS VAN DE NWO EN DE MSM DEINZEN NERGENS VOOR TERUG HUN MACHTSPOSITIE TE BESCHERMEN

7 Replies to “ANALYSE MICHA OVER TRUMP EN DE MSM”

 1. Toch mooi dat de Democraten Trump beschuldigen dat hij op de grote rode knop gaat drukken en tegelijker tijd is hij een Russisch agent. De logica is ver te zoeken bij de vele psychiatrische patienten die de democratische partij rijk is. Bernie werd gechanteerd en daarom hield hij braaf zijn mond dicht. Nu zou ik wel eens willen weten wat verrader beach house Bernie op zijn geweten heeft.

 2. Framen …………. Kat weet er alles van.

  “”ZIJN FAMILIE: BINNEN ENKELE WEKEN ZULLEN DE BILDERBERGERS ZIJN VROUW EN KINDEREN MET DE DOOD GAAN BEDREIGEN””

  Lijkt mij niet dat in eerste instantie Bilderbergers zelf dreigingen uitvoeren, maar eerder bloghouders en hun bezoekers zoals dat ook heeft plaatsgevonden in ons koude kikkerlandje waaraan onze bloghouder Micha Kat zelf aan heeft meegewerkt.

  Overigens voorzie ik enige problemen in de toekomst aangaande het standpunt van heer Katen zijn pro Trump visie. Over een paar jaar zullen er ook personen zijn die verkondigen misbruikt te zijn door de heer Trump, zoals dit vaker opspeelt bij politieke figuren of andere met een niet bescheiden functie.

  1. Als er ook maar 1 ding was om Trump uit te schakelen dat had Clinton het wel gebruikt. Er is niets, er was niet en het wordt niets. Ik lach me dood om zulke zielige mongolen zoals jij. Hier een tip om veel geld te besparen. Misschien kun je samen met die club van Swapichou in therapie gaan dan krijg je vast groepskorting.

 3. Genetisch onderzoek zou dus dezelfde voorvader uitwijzen bij Clinton, Rodham en Trump.

  Tenzij onregelmatigheden.

  Een moderne psychopatentest zou dan uitsluitsel geven waar/in welke tak psychopathie evt. heeft toegeslagen.

  Als men dat allemaal nalaat “vraagt men” eigenlijk om abjecte slachtpartijen…..

 4. Politieke psychopaten opereren internationaal als monoliet verholen/schimmig op de achtergrond.

  Dat zal ook wel tot afgestemde berichtgeving in de gecontroleerde media leiden, met soms opvallend dezelfde gedachtenkronkels (die overigens -lasiger te bestrijden, omdat men dan overtuigd is eigen ideeën te produceren- ook het gevolg kunnen zijn van generaties psychopathische ‘deep state manipulation’).

  Verder hebben de bastaardlijnen Clinton, Trump en Rodham (Rodheim) één (1) en dezelfde Duitse voorvader als er geen onregelmatigheden zich over de eeuwen hebben voorgedaan met de melkboer, tuinman, koetsier, postbode, verkrachtende laag allooi troepen e.d..

  Ook hier geldt dat psychopathie geen grenzen kent en dat tak a van de familie ervan vrij gebleven is, terwijl in tak b de rampzalig uitpakkende aberratie heeft toegeslagen. Een soort Kaïn en Abel toestand dus.

Geef een reactie