AND THERE THEY ARE: DE CLINTON-SQUADS

EXTRA: HILLARY ‘KOOPT’ VOLGERS OP TWITTER OP GIGANTISCHE SCHAAL: DEZE VROUW IS SATANISCHE KRANKZINNIGHEID EN HYSTERISCH BEDROG IN ALLES WAT ZE ZEGT EN DOET * BILL PROBEERDE ZICH TE VERKOPEN AAN NOORD-KOREA EN CONGO TERWIJL HILLARY MINISTER WAS

WE ZIEN HET OVERAL: DE ‘NIEUWE LEIDERS’ VAN DE NWO BESCHIKKEN OVER PRIVATE KILLING-SQUADS OM TEGENSTANDERS UIT DE WEG TE RUIMEN * OOK IN NEDERLAND: WE ZAGEN REEDS DE DEMMINK-SQUADS EN DE BERNHARD-SQUADS * OP DE DREMPEL VAN DE CRUCIALE MAAND SEPTEMBER WORDEN DE MESSEN AAN ALLE KANTEN NOG EENS GESCHERPT
[wp_ad_camp_1]
Een spion van de Engelse MI6 die in 2010 werd ‘gezelfmoord’ in zijn appartement in Londen had kort daarvoor via een hack beschikking gekregen over ‘explosieve informatie’ over de Clintons, zie dit artikel voor details. Opnieuw wordt bevestigd waar deze site al maanden voor waarschuwt: de Clintons, en met name tante Hillary, zijn psychopatische tirannen van het ergste soort, moordenaars, verkrachters, plunderaars, bedriegers… het kan niet op bij de familie. Al een jaar of dertig volgt het ene schandaal rond de familie het andere op en dat is er precies de reden van dat de NWO nu heeft besloten deze familie de status te geven van ‘goddelijke heersers’. Opvallend is dat reeds vanaf het begin van de opkomst van de Cintons sprake was van ‘gezelfmoorde mensen’. Kan het nog krankzinniger? En dan te bedenken dat in de Nederlandse MSM nimmer ook maar een onvertogen woord over de Clintons is verschenen!

2 Replies to “AND THERE THEY ARE: DE CLINTON-SQUADS”

  1. lijdend….typo, hoewel…..ging psychopathie maar gepaard met zéér zware griep-symptomen en dito ziektegevoel i.p.v. het volkomen vreesloos, gezonder dan gezond en “bovenmenselijk” geroepen (!) te zijn tot absolute (!) grenzenloze (!) macht en controle.

  2. Deskundigen die, op grond van een spoor van bepaalde alarmerende waarnemingen en informatie van diverse kanten, psychopathie vermoeden bij de Clintons of zelfs achteraf nog bij prins Bernhard, zijn -net zoals prof. Tak op het gebied van bestuursrecht- charlatans.

    Prins Bernhard is toch totaal niet te vergelijken met BTK of de ‘out of this world’ bizarre seriemoordenaar Ed Gein. Kom nou eventjes.

    Waar is het vergelijk?

    Wel, PB was inderdaad geen boerenslim, mogelijk aan meerdere psychische stoornissen op een substraat (!) van psychopathie (!) leidend keuterboertje uit Lutjebroek. Dat niet.

Geef een reactie