ANTI-RACISME-DEMO AMSTERDAM MAAKT IN EEN KLAP EINDE AAN CRIMINEEL CORONA-BELEID VAN RUTTE EN VAN DISSEL

OP VERBIJSTERENDE WIJZE WORDT NU IN EEN OVERDONDERENDE KLAP DUIDELIJK DAT HET CORONA-VIRUS EEN 100% POLITIEK WAPEN IS DAT ZICH NU ALS EEN BOOMERANG TEGEN DE PEDO DEEP-STATE KEERT

AMSTERDAM- De demonstratie op de Dam in Amsterdam, waar zo’n 5000 mensen demonstreren tegen politiegeweld in de VS, is tegen het zere been van veel artsen en experts. Net nu de artsen een beetje op adem kunnen komen omdat het aantal corona-patienten op de IC terugloopt, wordt de 1,5 meter-maatregel door de demonstranten aan de laars gelapt met een mogelijke nieuwe uitbraak tot gevolg.

Er zijn voor zover bekend geen boetes uitgedeeld, laat een woordvoerder van de gemeente Amsterdam weten. De politie is op de achtergrond aanwezig en spreekt mensen aan op het handhaven van de coronaregels. Burgemeester Halsema zegt tegen AT5 dat de demonstratie te belangrijk is om in te grijpen. “Bovendien zijn mensen zelf verantwoordelijk”, aldus Halsema.

Eén reactie op “ANTI-RACISME-DEMO AMSTERDAM MAAKT IN EEN KLAP EINDE AAN CRIMINEEL CORONA-BELEID VAN RUTTE EN VAN DISSEL”

Geef een reactie