ANTWOORD AAN CHRIS KLOMP VAN ANDRE VERGEER

BIJNA 100 COMMENTS ONDER ARTIKEL VAN CHRIS KLOMP, BIJNA ALLEMAAL ZEER NEGATIEF OVER HEM EN ZIJN NAZI-ARTIKEL

Beste Chris,

Je moet van me aannemen dat ik het jou echt niet kwalijk neem dat jij zo fulmineert tegen de zogenaamde complotdenkers. Jij bent nog jong, onervaren en naïef en je probeert je eigen weg te vinden in die corrupte wereld van de MSM om je bestaan nog een beetje glans te geven. Het is dan ook niet WAT je schrijft dat me stoort maar vooral wat je NIET schrijft.
Blijkbaar heb jij citaten nodig van volslagen onbekende ‘deskundigen’ en psychologen om je oorspronkelijke boodschap aan je AD-publiek te slijten om je eigen frustraties te kunnen etaleren. Ik beschouw dat bovendien als minachting van jou voor je eigen lezers. Complotdenkers zouden o.a. een sociaal lage status hebben en aan een gebrekkig zelfvertrouwen lijden. Maar niets is minder waar. Zo vergeet jij o.a. de beroemde onderzoeken van de professoren Crombag, Israëls, Van Koppen en Derksen waarin zij bij herhaling hebben aangetoond (en dus wél op wetenschappelijke en vooral gepubliceerde basis die jouw bronnen ontberen) dat het helemaal mis is binnen onze justitie en onze overheid. En van Nederlandse collega’s van jou die daar wél serieus onderzoek naar hebben gedaan. En je vergeet ook dat een groot aantal wetenschappers, ingenieurs en architecten zich verenigd hebben in hun onderzoek naar 9/11.
Nu is het vooral ook interessant om eens te beschouwen wat/wie er eigenlijk eerder bestonden: de complotten of de complotdenkers. Het antwoord staat genoteerd in de recente geschiedenis: O.a. het ontstaan van WO I, de brand in de Rijksdag, de aanval op Pearl Harbor, de moord op JFK, de Bijlmerramp, 9/11, de brand in het Catshuis, het beruchte filmrolletje uit Scebrenica, de aanval op Irak, de moord op Pim Fortuyn, de Schipholbrand en de Enschedese vuurwerkramp. En niet te vergeten de zaken Joris Demmink, Manuel Schadwald, Bart van Well, Robert Hörchner en Hoessein Baybasin. O.a. uitputtend beschreven door gerenommeerde wetenschappers als Ton Derksen, Ton Hofstede en eerdaags door Rein Gerritsen.
En, dichter bij huis, wat te denken van de banken- en de Liborfraude, de verzekerings-, hypotheek- en belastingfraude en de fraude bij o.a. de woningcoörperaties en de zorginstellingen. Als ik nog even doorga kom ik vast op nog veel meer voorbeelden. M.a.w. Chris, de complotten zijn dus NIET ontstaan bij de complotdenkers maar bij de complotters zelf. Laat staan ingegeven vanuit een lage sociale status en/of vanuit een gebrek aan zelfvertrouwen. En alle bewijzen daarvoor zijn inmiddels geleverd. Deze complotten worden veelal gesignaleerd door particulieren en niet – of volstrekt onvoldoende – door de journalistiek zelf. Sterker, er bestaat blijkbaar een soort geheime afspraak om de complotdenkers te demoniseren. Door deze zogenaamde complotdenkers dan ook voor malloot te verklaren kies je uiteindelijk dus voor de macht Chris maar niet voor de waarheid.
Dus Chris Klomp, als je nog enige durf in je lijf hebt dan zou ik graag een weerwoord van je vernemen. Je mag ook wegkruipen natuurlijk maar dat verraadt dan jouw positie vooral in de huidige discussie. Je bent dan een (beginnend en onervaren) journalist of een collaboriant aan de huidige – corrupte – macht. Ofwel, de rat die het zinkende schip tijdig verlaat of de journalist die oprecht op zoek is naar de waarheid…

André Vergeer.

2 Replies to “ANTWOORD AAN CHRIS KLOMP VAN ANDRE VERGEER”

 1. Bij iemand met buitenmenselijke (n.a.w.) virale aantasting van het instinctief substraat, is dit soort aller-oppervlakkigst geneuzel tegen DOVEMANSOREN gericht.

  ‘Human beings can’t argue or bargain with psychopaths, this is ABSOLUTE and will NOT change over the years”.

  Over lijken gaand ‘dead inside’ opereert als een virus/Ebola in mensengedaante en moet worden UITGENOMEN. Op leven en dood.

 2. LS.
  Beste Andre,

  Prima stuk, sluit naadloos aan bij zoals ik het zie. (wat dat dan ook waard mag zijn)

  Dat de MSM al lang niet meer zuiver op de graat -is al zo oud als MSM bestaat- is weten onderhand meer Nederlanders dan abonnees van kranten.
  Naar mijn bescheiden mening heeft dat alles te maken met onbetrouwbare politici die de MSM hebben volgepropt -als een gans voor zijn lever- met staatssubsidie, misschien liggen ze continu aan het staats-infuus en derhalve een apparaat hebben doen ontstaan met een (te) dik betaalde bovenlaag en waar een horde onderknuppels en de praatpoppen gewoon hard moeten werken voor brood en hypotheek.

  In het buitenland is het niet veel beter gesteld.
  https://www.youtube.com/watch?v=mugh3gF_mCU

Geef een reactie