ARJEN KAMPHUIS EN DE DRIE SOORTEN JOURNALISTEN: DE ‘ARJENS’, DE ‘TWANNEN’ EN DE ‘BARTJES MOS’

HET IS NOG VOLSTREKT ONDUIDELIJK WAT HET LOT IS VAN ARJEN KAMPHUIS MAAR WE WIJZEN EROP DAT HET NIET DE EERSTE WIKILEAKS-MEDEWERKER ZOU ZIJN DIE WORDT ‘OPGERUIMD’ * NL-MSM DOWNPLAYEN ZIJN LINKEN MET JULIAN ASSANGE * GELAUFF: ‘HIJ WERKTE EERDER VOOR WIKILEAKS’ MAAR DAILY MAIL: ‘WIKILEAKS CONSULTANT AND ASSOCIATE OF JULIAN ASSANGE’ EN HIER ‘COFUNDADOR DA WIKILEAKS’ * VILLAMEDIA NOEMT WIKILEAKS EN ASSANGE ZELFS HELEMAAL NIET * OPNIEUW WORDEN WE VOORGELOGEN EN BEDROGEN DOOR DE MSM

Wat er ook aan de hand moge zijn met Arjen Kamphuis, hij wijst ons opnieuw op de rampzalige situatie die anno 2018 bestaat in de journalistiek. We kunnen die situatie als volgt samenvatten. Er zijn thans drie soorten journalisten: de categorie ‘Arjen’, de journalisten die door hun a charge manier van werken een werkelijke bedreiging vormen voor de macht en thans in versneld temp worden uitgeschakeld. Micha hoort natuurlijk ook bij deze groep net als Pamela Hemelrijk, Theo van Gogh en Fred de Brouwer. U ziet: van deze groep zijn nog maar weinig Nederlanders in leven. De tweede groep is de categorie ‘Twan’, dat zijn de collaborateurs die tegen gigantische salarissen opschrijven en uitzenden wat de macht wil, ongeacht de rampzalige consequenties -vrijwel altijd massamoord. Chris Klomp is een goed voorbeeld, omdat voor hem -net als voor Huys- geldt dat hij vanwege de smerigheid van zijn werk (vergelijk ze met de mensen die de Joden verraadden aan de Duitsers) extra veel geld krijgt. De derde goep is de ergste: dat is de ‘categorie Bart’ genoemd naar Bart Mos. Die doen hetzelfde als Twan en Chris, maar voeren een toneelstuk op alsof ze zouden thuishoren bij de groep-Arjen. Dat betekent dat ze continu ‘doodsbedreigingen’ verzinnen en in de slachtofferrol kruipen waarmee ze proberen aan te geven: kijk eens, wij zijn ook echte journalisten, want wij worden ook bedreigd! John van den Heuvel en Marcel Gelauff zijn prima voorbeelden. In de VS zien we dat (mensen van) CNN steeds vaker in deze rol kruipt en elke vorm van kritiek op hun fake news probeert te verbieden met als argument dat dit ‘mensen zou aanzetten tot geweld tegen de vrije pers’.

3 Replies to “ARJEN KAMPHUIS EN DE DRIE SOORTEN JOURNALISTEN: DE ‘ARJENS’, DE ‘TWANNEN’ EN DE ‘BARTJES MOS’”

  1. Je moet dus de kern-krankzinnige psychopathische zaak schragen als o.a. journalist, of anders eindig je bijv. in een vat kokend water (moet af en toe onvervolgd kunnen, net als het koken, verbranden en shredden tegelijk van complete vluchtelingenkampen met ca. 1,2 miljoen aanwezige zielen….) of, in een zgn. ‘adapted compensated’ psychopathocratie zoals (Machiavelli type “Prins” = psychopathisch opgeblazen bastaard) “Prins” Bernhard BV: in het psychische equivalent (!) van een vat kokend water.

    Dit doet allemaal heel Middeleeuws aan, maar psychopaten leren ook nooit wat op emotioneel/moreel gebied…..onopvoedbaar, ONCONTROLEERBAAR en onbehandelbaar.

  2. Psychopaten houden er niet van gecontroleerd te worden. Sterker, ze hebben er een psychopathisch broertje aan dood.

    In een psychopathocratie (zoals o.a. de adapted compensated verholen versie “Prins” Bernhard BV) is dus geen plaats voor de controlerende taak van ECHTE journalistiek…..en voor ‘gullible fools’ die dachten van wel en zichzelf daartoe bovendien geroepen voelden of (‘against all odds’) blijven voelen.

Geef een reactie