ARNO RUTTE (VVD) DELETE EMAIL OVER BAYBASIN-PETITIE ZONDER TE LEZEN; LATEN WE HEM SAMEN TOT EEN REACTIE DWINGEN

ARNO RUTTE WERKTE ZOWEL ONDER JORIS DEMMINK BIJ JUSTITIE IN GRONINGEN ALS BIJ DE CRIMINELE OPLICHTERSBENDE MENZIS * HIJ HEEFT OOK EEN EIGEN WEBSITE * MAIL HEM MASSAAL OM HEM TE DWINGEN EEN REACTIE TE GEVEN OP DE PEDO-JUSTITIE VAN ZIJN PARTIJGENOOT EN KINDERVERKRACHTER JORIS DEMMINK EN HET MARTELEN VAN BAYBASIN


Jurist Arno Rutte van Harige Harry & the Ladyshavers wenst niet te worden lastig gevallen met ‘gezeik’ over via fraude veroordeelde gedetineerden

Fulltime gedetacheerd als landelijk projectmanager implementatie, voor een nieuw strafrechtspraak systeem: GPS, namens de Raad voor de Rechtspraak 2005-2006. No further questions. Arno Rutte zit vuistdiep in de zwarte mafia. Heeft uitgebreid ‘geborreld’ met Joris Demmink in diverse niet nader te noemen barren. Bedenk dat het de Raad voor de Rechtspraak was -precies in die jaren- die de criminele rechter Hans Westenberg aanzette te gaan procederen tegen Micha omdat deze zijn weerzinwekkende delicten had onthuld. Vroeger heette zoiets een ‘scoop’, nu is het ‘smaad en laster’ en reden iemands leven te vernietigen. Maar de walgelijke onbeschofheid van deze ‘projectmanager strafrecht’ de email van Ton Hofstede over de petitie voor Baybasin ongezien te deleten! Dat laten we natuurlijk niet zomaar gebeuren. We gaan dit varkentje eens stevig wassen, dit pedo-monster van de oplichtersbende VVD die in zijn vrije tijd zo leuk de bloemetjes buiten kan zetten (zie video) net als zijn naamgenoot en partijleider Mark. Als we nu niet massaal ingrijpen, is deze voormalige ‘Programmamanager strategie en ontwikkeling, Menzis 2007-2012’ voor we er erg in hebben de nieuwe Minister van Vuiligheid en Pedofilie!

4 Replies to “ARNO RUTTE (VVD) DELETE EMAIL OVER BAYBASIN-PETITIE ZONDER TE LEZEN; LATEN WE HEM SAMEN TOT EEN REACTIE DWINGEN”

  1. Baybassin zit niet voor niets vast. Turkije heeft hem uitgeschakeld omdat hij deel uitmaakt van de terroristische organisatie van Fethullah Gulen. Hij is dus met oprecht een staatsvijand van Turkije. Dit neemt niet weg dat hij onschuldig vast zit maar ik ben er stiekem wel blij mee. Dat hij de gelegenheid heeft gekregen van justitie om de cel te verlaten daar geloof ik helemaal niets van. Maar kijk zelf maar naar de video en oordeel zelf.

    https://www.youtube.com/watch?v=XpmT0CSXy48

    1. Nu had ik eerst een hele andere mening over de hele zaak. Maar volgens wetenschapper en Filosoof Socrates moet je als er nieuwe feiten zijn, je mening kunnen veranderen omdat het maar om 1 ding gaat en dat is feiten anders ga je de waarheid nooit vinden. Dus op basis van deze voor mij nieuwe feiten van een zeer betrouwbare bron keer ik me hierbij tegen het pro Baybassin kamp.

Geef een reactie