ARTIKEL OVER ‘ONZE MAN’ IN MOSKOU WEKT WOEDE OP VAN HET NEDERLANDS DAGBLAD

LEES HIER HET GERUCHTMAKENDE ARTIKEL VAN HANS VOGEL DAT DE HELE WERELD OVERGING VIA DE SITES VAN ONDERMEER DAVID ICKE EN WHATREALLYHAPPENED * LEES HIER HET BETREFFENDE ARTIKEL UIT DE ND nd.rusland

[wp_ad_camp_1]

Nederlands Dagblad: Voor Volk en Vaderland

Door Hans Vogel

Het overgrote deel van de Nederlandse pers is tot op het bot corrupt. Over de Telegraaf, AD en Volkskrant hoeft niets meer te worden gezegd. Momenteel is NRC-Handelsblad weer eens in opspraak door de onverkwikkelijke Haenen-Bolhaar-Affaire. Onder de dagbladen was tot dusverre het Nederlands Dagblad in zekere zin een baken van betrouwbaarheid en fatsoen. Burgermansfatsoen weliswaar, maar toch, fatsoen.

Buitenlandredacteur Jan van Benthem benaderde op 12 november de redactie van pravda.ru met vragen over de reacties in Rusland op enkele onjuiste en ondoordachte uitlatingen van de Nederlandse ambassadeur in Moskou, Ron van Dartel. Deze diplomaat bestond het om de aansluiting van de Krim bij Rusland na een referendum te kwalificeren als “annexatie.” Deze uitlatingen werden gedaan tegenover Eva Hartog, Nederlandse journaliste in dienst van de Moscow Times, een dagvod dat door de Nederlander Derk Sauer werd opgericht en fel anti-Poetin is.

Blijkbaar wond van Benthem zich ook op over mijn artikel in pravda.ru, getiteld “Poor Dutch Ambassador” waarin kort uiteengezet wordt (met verwijzing naar verifieerbare bronnen), dat de Nederlandse staat in handen is van een kaste van “kakistocraten.”

Van Benthem bestond het om te beweren dat ik met mijn stuk “het Nederlandse volk, het Koningshuis, en de nederlandse regering beledigde” en was zo dom om eraan toe te voegen dat wat ik schreef over homoseksuele pedofilie als bindmiddel van de Nederlandse politieke “elite” onwaar was.

Op 12 november publiceerde van Benthem hierover een stuk in het Nederlands Dagblad, dat online veilig is verstopt achter een betaalmuur. Hoor en wederhoor? Niet voor het Nederlands Dagblad. Waar kennen we die praktijken toch van?

Het Nederlands Dagblad heeft niet gereageerd op mijn verzoek om toezending van het stuk van van Benthem. Jammer, het laatste bolwerk van de pers in Nederland is blijkbaar gevallen.
——————
Dr. H.Ph. Vogel

6 Replies to “ARTIKEL OVER ‘ONZE MAN’ IN MOSKOU WEKT WOEDE OP VAN HET NEDERLANDS DAGBLAD”

 1. When the US spy services found this out, it soon proved a splendid weapon for blackmailing the Dutch government. It was first used in 1983 to force the Dutch government to deploy US cruise missiles against the wishes of the majority of the population.
  ========================
  Nee Vogel:

  PB BV is net als de BRD GmbH sinds 1945 een vazalstaat van de USA/GB. Wilhelmina en Bernhard konden door hun oude grensoverschrijdend (!) loyale netwerk destijds hier te misbruiken en zich ijskoud medeplichtig te maken aan de geallieerde gruwelmoord op een miljoen normale Duitse staatsburgers, die destijds net zo geterroriseerd werden door Hitler, als wij momenteel -kenmerkend- door PB en z’n BV (waartussen toevallig ook…..normaal het toenmalige OPENBAAR BELANG dienende Nederlandse AMBTENAREN IN FUNCTIE proactief zijn aangevallen en voor het overgrote merendeel lafhartig zijn vermoord, levend overgoten met brandende witte fosfor ofzo, die daar juist tussen terecht waren gekomen door het hoogverraad van genoemd duo en die conform art. 1 Ambtenarenwet proces-verbaal moesten opmaken) het wettige vuurpeloton ontlopen.
  Ja ze werden zelfs nog -een uiterst voordelige post- tot een soort USA/GB stadhouder-puppet gemaakt die zich tegenover de bevolking (met dergelijk verraad moet je doorgaan, er is geen weg terug) voordoen als soeverein…..maar dat dus niet zijn.
  DAT KWAAD SCHEPT EEN “ONVERBREKELIJKE” BAND, waar dus ook niet aan getornd mag worden.

  Het pedo gedoe van Claus op “nog jeugdige” leeftijd met zwarte jongetjes, zegt de gemiddelde heterofiel gestoorde grijze muis niets. Wat zouden die zelf -bij gelegenheid- allemaal niet hebben uitgespookt voor bedenkelijke smeerlapperijen? De pot moet de ketel niet verwijten dat ie zwart ziet.

  Nee, die KEIHARD BEWIJSBARE medeplichtigheid aan niet mis te verstane PROACTIEVE (!) abjecte gruwelmoord op ca. 1 miljoen burgers in ca. 1,5 uur (!!!) tijd, zou, zelfs voor meest collaborerende heterofiele grijze muizen, BEDREIGEND en “een brug te ver” zijn, als ze het (juridische en morele) plaatje ooit werkelijk helder voor ogen zouden krijgen……Hetgeen dus nog steeds voorkomen moet worden = vandaar de doorgaande psy-op.

 2. En als ze dat doen (te goedgelovig of proactief ‘pure evil’ wie zal het zeggen)…..wat doen ze dan nog meer????

  De realiteit staat ze zeker niet aan, dat heb ik getest, dus dan kun je altijd nog bij de Oranjes terecht.

 3. Onder de dagbladen was tot dusverre het Nederlands Dagblad in zekere zin een baken van betrouwbaarheid en fatsoen. Burgermansfatsoen weliswaar, maar toch, fatsoen.
  =============================
  De pas laat wakker wordende Vogel vangt de worm niet of ook pas (te) laat zeker:

  Volgens het burgermansfatsoen van het ND zijn bij Dresden 25.000 doden gevallen.
  Prachtig verhaaltje over hoe iemand rustig door de straten van Dresden fietst terwijl daar vanuit de stratosfeer 24 kiloton (!!!) TNT, fosfor en napalm over wordt uitgestort…..
  ‘Beware the soothing voice’
  Ze nemen gewoon steeds alles rechtstreeks over van de sinds 1945 nog steeds doorgaande uiterst professionele ‘pure evil’ psy-op OM ERMEE WEG TE KOMEN EN TE BLIJVEN KOMEN.

  1. LS. DSR,

   Is Dresden vergelijkbaar met Hiroshima en Nagasaki in de zin dat in alle drie gevallen de oorlog voor de geallieerden bijna iets te vroeg zou aflopen?

   Was het misschien zo dat men nog wat wilde testen?

   De koude oorlog was in feite al lang aan de gang en heeft men willen testen wat de uitwerking van een uraniumbom respectievelijk plutoniumbom en andere -de nieuwste- luchtwapens op Dresden getest, als een afschrikwekkende boodschap aan Stalin?

   Er liepen toch allang capitulatie-onderhandelingen met Japan nadat de Rusland zijn aandacht naar de oostgrens had verlegd.

   En Duitsland lag al knock out in de touwen. Als men dan nog mensen wil laten boeten pak dan de daders op en niet een misleidde bevolking.

 4. Je ziet ze haast nooit met hun vrouwen. Roemer niet, Wilders niet. Pechtold woont ergens anders dan zijn vrouw, de vrouw van Samsom is foetsie, Mark Rutte zien we ook nooit met een leuke vrouw of vriend….

  Ik denk dat ze hun eigen smeerlapperijen liever niet thuis over de vloer willen hebben.

Geef een reactie