BART MOS VERVALSTE EMAIL(S) VAN LOTERIJVERLIES EN VERZON OPNIEUW ‘BEDREIGINGEN’

BREAKING EN SHOCKING: HET IS EEN DWINGEND EN ONWEERLEGBAAR PATROON IN DE ‘JOURNALISTIEK’ VAN BART MOS: HET VERZINNEN VAN ‘BEDREIGINGEN’ * FERDY ROET BRENGT DE BEWIJZEN IN IN ZIJN HOGER BEROEP VAN ZIJN ZAAK TEGEN DE TELEGRAAF DUS MOETEN ZE KLOPPEN * HET HEEFT GEEN ENKELE ZIN AANGIFTE TE DOEN TEGEN MOS (ZOWEL MICHA ALS FERDI DEDEN DAT) WANT DIE WORDEN NIET EENS BEKEKEN

Hier het eerste deel over Bart Mos en Loterijverlies. Hier het artikel op de site van Loterijverlies Telegraaf aanjager in zaak vol bedrog tegen Loterijverlies en hier het artikel Telegraaf spil in staatsloterij-zwendel.

Eén reactie op “BART MOS VERVALSTE EMAIL(S) VAN LOTERIJVERLIES EN VERZON OPNIEUW ‘BEDREIGINGEN’”

  1. Duistere krachten? Die loterijen zijn compleet fake. Er worden geen prijzen uitgekeerd maar weggesluisd naar zogenaamde goede doelen en als er al wat uitgekeerd wordt dan aan het bevriende netwerk/neppe acteurs.
    Vroeger (30 jaar geleden) dacht ik dat zoiets niet kon want notaris en advocaten zijn eerlijk maar inmiddels weten wet toch wel beter. Voor paar centen doen zij alles.

    Wat dacht je ook? Machthebbers doen er alles aan de loonslaaf uit te buiten, bezig te houden, kort en dom te houden maar dan wel een loonslaaf zomaar miljonair maken? Bestaat niet in hun wereld.

    Als je eenmaal machthebbers doorhebt weet je exact hoe de rest in elkaar zit.

Geef een reactie