BART VAN U.-PLANNEN JUSTITIE VALLEN IN DUIGEN

BART VAN U. HAD VOLGENS HET SCENARIO VAN HERMAN BOLHAAR EN JACK DE VRIES AL LANG EEN ‘JASPER S.-BEKENTENIS’ MOETEN AFLEGGEN * OOK DE TELEGRAAF ZIT WEER IN HET COMPLOT EN KONDIGDE DEZE ‘BEKENTENIS’ ZELFS AL AAN * MAAR GEEN MISVERSTAND: DIE BEKENTENIS GAAT ER HOE DAN OOK KOMEN * MIDDELEEUWSE MARTELWERKTUIGEN WORDEN AFGESTOFT EN OPGEKNAPT
[wp_ad_camp_1]
En dat allemaal om Joris Demmink en de pedofielen te beschermen. De bedoeling van Justitie was dat er deze weken een volgende ‘kippenvel-tweet’ kon worden gestuurd door Chris Klomp met de tekst: Bart van U. bekent moord Els Borst. Fantastisch werk OM. Kippenvel! maar dat is niet gebeurd. Bolhaar durft het gewoon niet aan. Mede dankzij deze site natuurlijk. Want een dag voordat De Telegraaf reeds een voorschot nam op de kippenvel-tweet met een bizarre aankondiging van een ‘verklaring’ die Bart zou gaan afleggen, kwam deze site met het bericht, gesteund door Thomas Ross himself, dat Bolhaar zelf mede-dader is van de moord op Els met Alexander Pechtold als mastermind. De Telegraaf trok het bericht schielijk in en er kwam geen verklaring van Bart. Wat nu? Er is voor Bolhaar, die zijn lot geheel heeft verknoopt aan dat van Joris Demmink en die leiding geeft aan een OM dat stampvol zit met pedofielen tot in de hoogste posities, geen weg meer terug. Nu het kippenvel-tweet-scenario is afgesloten, zijn er voor Bolhaar nog de volgende mogelijkheden:

1. Er wordt een bekentenis geforceerd met extreme middelen zoals marteling en injecties. Dit is natuurlijk reeds gebeurd, maar blijkbaar tot op dit moment nog zonder succes.

2. Bolhaar kiest ervoor Bart voor de rechter te brengen zonder bekentenis. Dit zou een kamikaze-strategie zijn, want het OM heeft geen zaak. Bart kan alleen voor de rechter komen als zijn schuld reeds vaststaat, net als Jasper. Zo erg is het inmiddels al in Nederland. En zelfs dan zal het een horror-proces worden dat van a tot z is geregisseerd en voorgekookt (door Hill & Knowlton).

3. De ‘Milosevic-optie’. Bart gaat dood in zijn cel. Ook dit is niet eenvoudig, want Bart kan niet worden ‘gezelfmoord’ omdat dat direct de vraag opdoemt: hoe kon hij zelfmoord plegen? Waarmee? Waarom kon Justitie deze ‘zelfmoord’ niet voorkomen? Dus zal het wel een ‘hartaanval’ worden. Dat is Justitie in Nederland anno 2015. Terwijl er op kosten van de burger een compleet apparaat is opgetuigd van recherche, rechterlijke macht, OM, NFI etc. etc. om verdachten te vervolgen en berechten op basis van feiten en onderzoek, worden nu onschuldige mensen afgeslacht in de cellen.

15 Replies to “BART VAN U.-PLANNEN JUSTITIE VALLEN IN DUIGEN”

 1. “1. Er wordt een bekentenis geforceerd met extreme middelen zoals marteling en injecties. Dit is natuurlijk reeds gebeurd, maar blijkbaar tot op dit moment nog zonder succes.”

  Berichten laten inderdaad een warrigheid onsamenhangendheid mogelijk wegens drugs en martelingen zien en geen enkel uitspraak over els borst en niets dien aangaande uit eigen beweging zelfs geen ontkenning. Wat ze ook deden er is al zware psychologische schade aan zijn persoonljkheid en hangt hij nu van de zwarte vlekken aan elkaar.

 2. ” Dus zal het wel een ‘hartaanval’ worden. ”

  Zo worden insuline moorden weg geschreven als prive huurmoordenaar van koning willem ook doet.

  Hans Jansen..en laatst was nog een 72 jarige arrestant ..zo maar op eens dood in de cel.

  Denk dat Slachtoffertjes Getuigen misbruik Overlevenden Kritici sterven als de vliegen in heel het Land oa in opdracht van soros. Of dan wel ten kantore rechtbanken en justities politieburos verkracht en met dood bedreigd zoals ik als Karel de Werd Ad de Rooij…Bauke Vaatstra Micha Kat..Marchel Vervloersem …

  Zelfs heel occupy een afvang organisatie .. http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_rothschild31.htm en wikileaks om Klokkenluiders af te vangen …

  …. maar justities politie kerken rechtbanken advocaten media sociale media je doktor schooltjes scholen academien …dús óók!

  1. Oh “je doktor schooltjes scholen academien …dús óók!…”

   En raad eens wié zich met moord en doodslag met en sinds oorlog zich alles eigen hebben gemaakt en jé werkgever zga zeker is? …de koning en zijn joden en zijn wijkterroristen en insulinemoordenaars!

 3. http://nicovandenham2.blogspot.nl/2015/07/bewijs-nederland-is-geen-rechtsstaat_80.html
  Hier de onomstotelijke bewijzen dat Nederland geen rechtstaat is maar,
  een voor steeds meer mensen, verkapt veel leed en ellende veroorzakend angstaanjagend schurken regime.

  NOS en Amnesty zwijgen!
  Alle mensenrechten van Nico van den Ham en vele anderen afgepakt.

  Nico van den Ham: geen recht op wonen en tegen alle
  internationale verdragen in, uitgesloten van het
  recht op procederen!

  (verkapte) Doodstraf in Nederland. Bedreigde advocaten zwijgen.

 4. “”kwam deze site met het bericht, gesteund door Thomas Ross himself,”””

  hhhhmmm grappig destijds had je geen enkel goed woord voor Ross over, en heden beschouw je hem als grootheid …………

  Lijkt me wel dat je beetje lijn in je uitgangspunt houden, zoals je destijd ook de zogezegde aivd mederwerker naar het land van de fabeltjes verwees …………. en effe later hem weer omarmt,
  En dit evenwel het geval was met de supergetuige …….

  Overigens meneer Kat kan je het verhaal van Geuz en zijn gevangenis verhalen een beetje plaatsen in je eigen ervaring met de bajes??

  Had je eveneens slechte ervaring met de bewakers???
  Zat er gif in je soep??

  Overigens mocht het zover komen dat je wederom de bak in moet, is er een mogelijkheid dat je het gevangenisblaadje mag vullen met je onderzoeksjournalisme.

  Is er een mogelijkheid om je te verdiepen in de Telegraaf?? of is het gevangenis wezen uitgesloten van de dagelijkse krant??

 5. “”Wees voorzichtig met wat je eet als ze je daar ingooien, maak altijd een barricade in je cel,….. “”

  Nou vertel hoe houd je dat in de gaten ???

  “”Karate Bob schreef over dat laatste over in een van zijn enigszins gecensureerde boeken, dat hij in de gevangenis zag dat enkele mensen vermoord werden, dat hij besloot om zichzelf te verdedigen en het daarom overleefde.””

  owwwh en delen de andere gevangen dezelde mening, waarschijnlijk worden de lijken met bosjes afgevoerd ……… pfffff

 6. “”Telegraaf was gister aan het spinnen dat motief voor moord abortus is.””

  Is het toevallig niet zo dat Bart U. dit verhaal zelf aanhaalde en dit vervolgens reflecteerde op zijn zus + de rest waar hij problemen mee had betreft zijn zus in haar doen en laten.

 7. “”Als je de zaak een beetje gevolgd had wist je dat er een kans is dat hij volledig ontoerekeningsvatbaar ………….””

  sja Micha Kat had het gisteren druk met foto s van minpress in een homobar ….

 8. “”De bedoeling van Justitie was dat er deze weken een volgende ‘kippenvel-tweet’ kon worden gestuurd door Chris Klomp met de tekst: Bart van U. bekent moord Els Borst. Fantastisch werk OM. Kippenvel! maar dat is niet gebeurd.””

  volgens Saskia Belleman gaat het in de rechtbank nu over zijn zus, en in sept. wordt de zaak voorgezet.

  meneer de onderzoeksjournalist Kat ………..

 9. Als je de zaak een beetje gevolgd had wist je dat er een kans is dat hij volledig ontoerekeningsvatbaar verklaard wordt en dan kan hij geen straf opgelegd krijgen. Klinkt dat als een corrupte rechtbank en overheid die ten koste een onschuldig iemand voor een moord op wil laten draaien?

 10. Karate Bob schreef over dat laatste over in een van zijn enigszins gecensureerde boeken, dat hij in de gevangenis zag dat enkele mensen vermoord werden, dat hij besloot om zichzelf te verdedigen en het daarom overleefde.

  Mocht je er ooit terecht komen, met de raarste smoesjes plaatsen ze mensen daar. Micha kwam er terecht, omdat hij iemand bedreigd zou hebben. Als je iemand iets vraagt, al is het nog zo onschuldig, dan kan dat als bedreiging opgevat worden! Kan je 4 maanden voor krijgen, minimaal.

  Wees voorzichtig met wat je eet als ze je daar ingooien, maak altijd een barricade in je cel, tracht zoveel mogelijk getuigen te hebben bij alles wat je doet. De gevangenen vallen best mee, maar het personeel daar is alle contact met de realiteit verloren.

 11. Telegraaf was gister aan het spinnen dat motief voor moord abortus is. Nu is Bart van U opeens een christengekkie die mensen vermoord om abortus. Totaal geen logica en niet geloofwaardig maar de sheeple is zo dom is hun mening dat ze ze de sheeple alles kunnen wijsmaken.

Geef een reactie