BART VAN WELL: ‘MIJN ZAAK LOOPT NOG GEWOON DOOR, ER IS GEEN SCHIKKING, NOOIT GEWEEST’

OPNIEUW VRAAGTEKENS BIJ DE ROL IN DIT ALLES VAN MYRA * STATEMENT VAN WELL IN LIJN MET RECENTE BERICHTGEVING OVER HET HOREN VAN FRED TEEVEN IN DE PEDO-ZAAK OP 7 DECEMBER [LAATSTE NIEUWS BIJ NICO VAN DEN HAM] * ZAAK-VAN WELL KRIJGT NIEUWE DYNAMIEK DOOR DE RECENTE PEDO-ONTHULLINGEN UIT DE VS EN NOORWEGEN

DE ZAAK MAG DAN DOORLOPEN, MET MARTIN DE WITTE IS ALLES BIJ VOORBAAT KANSLOOS WANT DIE ZIT VOLLEDIG IN DE ZAK VAN DE PEDOFIELEN

[wp_ad_camp_1]

Bart van Well heeft vandaag tegen Micha verklaard dat zijn claim-zaak tegen de Staat wegens pedo-misbruik door hooggeplaatsten Rolodex-verdachten eind jaren 90 in Amsterdam ‘nog gewoon doorloopt’ en dat er ‘nooit sprake is geweest van het afkopen door de pedofielen van de zaak’. Van Well zegt dat hij zich zelf niet meer met de zaak bezig houdt omdat hij dat niet meer aankan: zijn vader zou de kar nu trekken. Deze zomer meldde Myra aan deze site: Bart heeft zich laten uitkopen. Nog voor de verhoren begonnen. Hij heeft mij dat uitgebreid gesmst. Ik ga die berichten openbaar maken. Myra heeft dat ook gedaan in een merkwaarige YouTube-video waar al niet ondubbelzinnig uit bleek dat er een deal is overeengekomen. Nu staat onder deze video de tekst: Disclaimer: hoogst waarschijnlijk is het niet waar wat Bart toen zei. Aan de rol van Myra is geen touw meer vast te knopen en de verdenkingen dat zijn dubbel spel speelde worden steeds sterker. Of het is gewoon totale incompetentie. Journalistiek is een vak en dat beheerst zij gewoon niet. Ze richtte met haar hysterische gedrag enorme schade aan. Hetzelfde geldt voor Ton Hofstede. Hofstede is straaljager-piloot, IC-verpleger, special forces-commando, tandarts, opticien, neuro-chrirurg en weet ik allemaal wat nog meer, maar geen journalist. Hun onkunde wordt verbloemd met arrogantie en betweterigheid, met name jegens de mensen die hun vak wel verstaan. Zo, dat is eruit!

3 Replies to “BART VAN WELL: ‘MIJN ZAAK LOOPT NOG GEWOON DOOR, ER IS GEEN SCHIKKING, NOOIT GEWEEST’”

  1. ” Of het is gewoon totale incompetentie”

    Neenee zij is juist zeer competent maar dan moet je wél beseffen dat ze tot de innercirkel van demmink behoord

    Een schitterend voorbeeld van oppositioncontrol

  2. Zonder psychopatentest eerst, is de zaak tegen psychopaten met een speciale ‘pure evil’ kick (compensatie), door ondeskundigen gezien als pedofielen, in psychopathocratie PB BV sowieso kansloos.

    Men moet het zo zien: Ook psychopaten zonder ‘such appetites’ zullen, het monolitische van de ‘alien mindset’, deze HERKENDE soortgenoten de hand boven het hoofd houden vanuit de door hen ingenomen sleutelposities van macht en controle.

Geef een reactie