BAUDET VERDIENT DE STEUN VAN ALLE NEDERLANDERS

Maar wat nu te doen met Baudet? Weer een “veganist” opleiden tot huurmoordenaar? Een “auto-ongeluk” zoals voor Jörg Haider? Een bomaanslag door een “moslimterrorist?” Misschien wat gif in Baudet zijn lavendel-aftershave? Blijkbaar was dat allemaal niet mogelijk. Bleef dus over: karaktermoord

Thierry en de Harpijen

Door Hans Vogel

Wie, zoals Thierry Baudet, graag spreekt over de klassieke oudheid, wie er graag metaforen aan ontleent, wordt er vroeg of laat ook in het echte leven mee geconfronteerd. Zo werken die dingen nu eenmaal. De recente machtsstrijd in het FvD door drie machtshongerige vrouwen toont dat aan. Misschien zien deze drie vrouwen, Annabel, Eva en Nicky, zichzelf als de drie Gratiën en misschien zag Thierry hen ooit ook wel zo.

Maar inmiddels heeft dit drietal zich ontpopt tot de drie Harpijen: krijsende wezens, half vrouw, half roofvogel, met een oude vrouwenkop en een vuil onderlijf, maar vooral met scherpe klauwen. Dit drietal heeft Baudet verraden, in de rug gestoken, en probeert hem nu compleet te vernietigen.

Waarschijnlijk ziet Baudet zichzelf als een hedendaagse Heracles, die de taak heeft Nederland weer op orde te brengen. In de mythologie wordt de Held altijd tegengewerkt, maar uiteindelijk wint hij natuurlijk op het nippertje. Een beetje zoals in films. Volgens de mythologie worden de Harpijen verslagen door de zonen van Boreas. Het ziet er dus naar uit dat Baudet de aanslag zal overleven en dat hij juist erdoor zal worden versterkt, precies zoals de vroegere Heracles.

Sinds het verraad van de sociaaldemocraten aan hun traditionele kiezers (in de jaren 1980 en 1990), voelen steeds meer Nederlanders zich politiek buitengesloten. Aangezien de PvdA en haar linkse bondgenoten D’66 en GroenLinks, al dan niet in samenwerking met VVD en CDA, de ooit zo trouwe kiezers keer op keer de steeds oplopende rekening presenteerden voor allerlei “linkse” stokpaardjes, zochten die kiezers hun heil bij “populisten.” Aanvankelijk Janmaat, vervolgens Pim Fortuyn en daarna Geert Wilders. Sinds kort ook bij Thierry Baudet. Steeds meer Nederlanders zijn ondertussen het voorbeeld van de verraden PvdA-kiezers gaan volgen. Iedereen met een beetje gezond verstand heeft namelijk allang in de gaten dat het Partijkartel bestaat uit gewetenloze opportunisten, uitsluitend eropuit om hun zakken te vullen, zoals Marcel van Dam, de sociaaldemocraat die zich heeft opgewerkt tot landgoedeigenaar.

Door zijn jeugdig élan, charisma, intelligentie, doortastendheid en standvastigheid is Baudet in staat geweest om in korte tijd een nieuwe groep kiezers aan zich te binden: jongeren en intellectuelen die niet meer kunnen geloven in de leugens van links en ‘weldenkend’ Nederland. Zij zijn alle gezwets over klimaatverandering en opwarming van de aarde, de welkomstcultuur voor allochtonen ten koste van gewone Nederlanders, het LGBT-getetter, racismegeleuter, de aangeprate schuldgevoelens, het gedoe omtrent Zwarte Piet, de verwijdering van ‘verkeerde’ boeken uit bibliotheken en nog veel meer, kotsbeu. Laten vooral de Klavers en de Jettes van deze wereld zich voor die onzin inzetten; want tot veel meer zijn ze niet in staat, daarvoor zijn ze uiteindelijk toch gewoon te dom.

Ook dat mens van Ollongren is te incompetent en te verwaand om zich bezig te houden met de dingen die de gewone Nederlander aan het hart gaan: goed bestuur, minder, maar vooral eerlijke belastingen, grensbewaking, orde en veiligheid op straat, goede en betaalbare openbare voorzieningen behoorlijke rechtspraak en goed onderwijs. Een goede regering zou eigenlijk niet méér moeten willen.
Ziedaar het probleem van de Nederlandse Deep State: behalve de incompetente psychopaat De Jonge is er niemand in het politiek landschap die in staat is om Rutte af te lossen als hoogste duvelstoejager. Klaver niet, Jetten niet en ook niet freule Ollongren. De enige die in aanmerking zou kunnen komen is Baudet, maar die is te intelligent en geestelijk te onafhankelijk naar de smaak van de kliek die het in Nederland nog altijd werkelijk voor het zeggen heeft. Ook is Baudet niet, zoals Rutte, een homo die zijn ware aard probeert te verbergen en daarmee chantabel en manipuleerbaar is.

Daarom wil de Nederlandse Deep State zich ontdoen van Baudet en diens partij. Fortuyn kon indertijd nog eenvoudig worden geliquideerd, Theo van Gogh, die zijn vinger op all zere plekken legde, eveneens. Wilders is kaltgestellt door hem als het ware te gijzelen. Hij is feitelijk de gevangene van zijn bewakers, die in dienst zijn van de staat. Wilders hoeft maar één verkeerde beweging te maken en het is met hem gedaan.

Maar wat nu te doen met Baudet? Weer een “veganist” opleiden tot huurmoordenaar? Een “auto-ongeluk” zoals voor Jörg Haider? Een bomaanslag door een “moslimterrorist?” Misschien wat gif in Baudet zijn lavendel-aftershave? Blijkbaar was dat allemaal niet mogelijk. Bleef dus over: karaktermoord, door hem te betichten van Nazi-sympathieën. Daarvoor werden de drie Harpijen ingeschakeld.

En dat notabene terwijl er in Den Haag inmiddels gewoon een fascistische junta is geïnstalleerd, met Rutte en De Jonge aan het hoofd. Vergis U niet, het zijn net zulke genadeloze moordenaars als indertijd Videla en Pinochet. Waar Videla mensen uit vliegtuigen liet gooien, sluiten Rutte en De Jonge gewoon de ziekenhuizen voor iedereen die geen “corona” heeft. Hierdoor zijn al duizenden Nederlanders gedood. Zij stierven omdat hun dringend noodzakelijke medische ingrepen werden ontzegd, zoals bij al die hartpatiënten. Als Videla op dat lumineuze idee was gekomen, was hij nu vast en zeker door de pers tot held verklaard.

Laat u niet om de tuin leiden: De échte fascisten, de échte Nazi’s, dat zijn Rutte en De Jonge.

Baudet is de held van dit moderne mythologische verhaal, en nu hij de karaktermoordaanslag heeft overleefd, ziet het ernaar uit dat hij orde op zaken kan stellen in Nederland. Hij verdient daarom de steun van alle Nederlanders.

Eén reactie op “BAUDET VERDIENT DE STEUN VAN ALLE NEDERLANDERS”

  1. Baudet is antisemitisch en een racist, want hij heeft lelijke dingen gezegd over “Soros” . Misschien ook wel over Bernie Madoff en de Rothschilds dus dan ben je klip en klaar een antisemiet.
    Overigens is Hans Vogel er kennelijk niet van op de hoogte dat vrouwen in bestuur en politiek niet thuishoren, omdat ze zich, overigens *altijd en overal* , als harpijen ontpoppen.
    Ze zijn fundamenteel narcistisch en solipsistisch en steken je dus vroeger of later in de rug en blazen de boel op.
    Noem mij maar misogyn, echter:
    De waarheid klinkt als haat, voor degenen die de waarheid haten…..

Geef een reactie