BAYBASIN DANKZIJ ERIC DONK NU IN DE EBI IN VUGHT; DONK WORDT STEEDS GEWELDDADIGER OP INTERNET

HET WAS OP HET OOG EEN LEUKE ACTIE VAN DONK, HET ‘BAYBASIN-VLIEGTUIG’ MAAR DE GEVOLGEN ZIJN VERWOESTEND VOOR DE KOERD * ERIC DONK IS EEN LEVENSGEVAARLIJK EN ZAAIT OVERAL TWEESPALT EN ELLENDE * TON HOFSTEDE EN ADELE VAN DER PLAS LIJKEN NU VOLLEDIG IN DE GREEP VAN DE JUNK ERIC DONK

Donk deed het niet voor Baybasin maar voor zichzelf. Het is hemelschrijend te moeten constateren dat high profile-strijders voor de rechtstaat als Ton Hofstede en Adele van der Plas steeds meer in de greep dreigen te komen van een psychotische junk die wordt aangestuurd door het kamp-Demmink. De gevolgen zijn ernaar: wat schiet Baybasin op met deze actie? Nul komma nada. Integendeel: hij zit nu weer in de EBI in Vught waar hij eerder gtraumatiseerd raakte. Eric Donk, bedankt! En Bart van Well bedankt Myra nogmaals voor het saboteren van zijn Demmink-verhoren. Het is een oude wet in het leven: mensen die straight ergens voor gaan worden nooit geloofd. Dat noemen we het Cassadra-complex. Glibberige verraders zoals Donk en Myra: die worden op handen gedragen door de partijen die denken dat ze iets aan hen hebben. We moeten ermee leven. Maar we schrijven het wel op. Deze mail kregen we vandaag binnen:

Geachte heer Kat, beste Micha,

Zo’n beetje elke dag bezoek ik uw website en vooral nu de MSM en alle corrupte wereldleiders in rap tempo terrein beginnen te verliezen, is er veel interessants te melden. U plaatst ook filmpjes op YouTube en onderaan deze filmpjes laat ik soms een reactie achter onder de naam “knollentrekker”. Er is echter een heel leger van tegenstanders dat ook reacties plaatst, waaronder Eric Donk. Kennelijk is hij een nieuwe fase ingegaan, want hij heeft het vandaag gepresteerd om voor het eerst een trouwe bezoeker van uw website te bedreigen: ik ben deze bezoeker. Dit is onder dit filmpje gebeurd: https://www.youtube.com/watch?v=qH597v0szQw . Ik heb hem namelijk goed de biecht aangezegd nadat hij complete boekdelen aan lasterpraat onder het filmpje geplaatst had. Ik heb hem en andere staatstrollen van repliek gediend. Zoveel tegengas had Donk niet verwacht en hij dreigde me op te zoeken om mij “persoonlijk een schop onder mijn reet te geven.” Dit staat allemaal onderaan het filmpje. Met het bedreigen van bezoekers is absoluut een dieptepunt bereikt. Donk is duidelijk een gevaar voor andere mensen, maar om nu aangifte tegen hem te doen, vind ik teveel eer voor hem.

Het leek me goed om dit aan u te laten weten. Veel succes met uw website en uw strijd tegen de plunderpedo’s. Hun tijd zit er binnenkort op!

Vriendelijke groeten,

Nollus Knol

5 Replies to “BAYBASIN DANKZIJ ERIC DONK NU IN DE EBI IN VUGHT; DONK WORDT STEEDS GEWELDDADIGER OP INTERNET”

 1. Ik vind het niet billijk dat Erik Donk de schuld in de schoenen wordt geschoven van de tegenmaatregelen die door criminele bestuurders worden genomen. We kunnen er gerust vanuit gaan dat de genomen overheidsmaatregelen als gevolg van deze goedbedoelde ludieke actie niets te maken hebben met “paniekgedrag” of met met “veiligheid”. Ze worden opzettelijk zó uitgevoerd dat men het voortaan wel uit zijn hoofd zal laten om tegen de misdadige beslissingen van het criminele tuig dat ons regeert op te staan.

  1. Waar haalt Donk het geld vandaan voor zo n stunt met 2 vliegtuigen. Dat kost toch al gauw een 500 euro voor een uurtje. Door Demmink betaald zodat een reden hadden om hem in de EBI te gooien.

    1. Chris Klomp ‏@chrisklomp ·

     Dat je met een protest-actie een gedetineerde vrij wil hebben en hij door je actie naar de EBI moet. Way to go #Baybasin

Geef een reactie