BBC HEEFT DOCU OP DE PLANK OM MISBRUIK-SLACHTOFFERS TE DEMONISEREN

BRITSE PUBLIEKE OMROEP SPEELDE PROMINENTE ROL BIJ HET MISBRUIKEN VAN KINDEREN EN BIJ HET BESCHERMEN VAN DE PEDO-NETWERKEN * NU GAAT DE BBC NOG EEN STAP VERDER: DEMONISEREN EN BESCHULDIGEN VAN SLACHTOFFERS * EN DAN MAG MICHA NIET ZEGGEN DAT ‘MARCEL GELAUFF BANDEN ONDERHOUDT MET PEDO-NETWERKEN’ TERWIJL DE BEWIJZEN OP TAFEL LIGGEN

[wp_ad_camp_1]

Waar in Engeland steeds meer symbiose aan het licht kont tussen de BBC en de pedo-netwerken, wordt Micha in Nederland veroordeeld tot 10 maanden onvoorwaardelijk slechts voor de uiterst gematigde constatering dat Marcel Gelauff van de NOS ‘banden onderhoudt met pedo-netwerken’ zelfs zonder nader in te gaan op de aard van die banden. Micha is inmiddels in hoger beroep gegaan. Een van zijn sterkste punten daarbij is de parallellie tussen de BBC en de NOS. Waar machtige pedo-netwerken opereren binnen de politieke en juridische ‘elite’ kan het gewoon niet anders of de MSM worden daarin meegetrokken, met name omdat dat deze ‘elite’ vrijwel complete bescherming biedt. Immers: als ’top’-journalisten en andere bobo’s van de publieke omroep binnen de pedo-netwerken opereren, is de kans dat deze MSM over die netwerken gaan berichten nihil. Er zijn inmiddels vele namem genoemd van BBC-prominenten die deelnamen aan het misbruik en datzelfde geldt voor de Nederlandse MSM. Daar komt nog bij dat de NOS aantoonbaar heeft laten zien niet a charge te willen berichten over de pedo-netwerken en zelfs een veslaggever (Jeroen de Jager) die de zaak-Demmink onder zijn hoede had heeft kalltgestellt. Dit is onder ede verklaard door De Jager voor de Haagse rechtbank. Maar hier komt nog iets bij. Het Haagse Hof heeft een onderzoek gelast naar samenspanning tussen Gelauff en het OM tegen Micha. Dat onderzoek is er -natuurlijk-nooit gekomen. In plaats daarvan is de samenspanning verhevigd doorgegaan, gingen Gelauff en Herman Bolhaar opnieuw om de tafel zitten hetgeen resulteerde in het 10 maanden-vonnis tegen Micha, gewezen door een corrupte Demmink-rechter, Anja van Holten.

7 Replies to “BBC HEEFT DOCU OP DE PLANK OM MISBRUIK-SLACHTOFFERS TE DEMONISEREN”

 1. Mispoes…..Als we willen weten wie ECHT de ‘pure evil’ leugenaars zijn, die proactief alles en iedereen zo diep en groot mogelijk in het verderf willen storten, moeten we proactief gaan TESTEN nu dat héél behoorlijk (wellicht niet volmaakt maar voor wellicht 99,99999%…..soit!) mogelijk is.
  Dit niet te doen is kenmerkend EXTREEM onverantwoordelijk en bizar verzuim.

  Als de USA/GB en hun Europese vazallen LEGITIEME (niet door psychopaten van PB en bijv. John Kerry kaliber op typisch!!! psychopathische- = voor de goegemeente onder allerlei verbijsterende dekmantels en ondenkbaar bizar handelen en nalaten verholen wijze GEKAAPTE) staten zouden zijn, waar (in vergelijk met psychopathie NORMALE) mensen de stuurknuppel in handen zouden hebben en de lakens zouden uitdelen, ZOU DAT ALLANG INGEVOERD ZIJN.

  Het risico voor HET ALGEMEEN is immers (normaliter) gewoon te groot om niet elke behoorlijke (!) mogelijkheid aan te grijpen om dit GIGANTISCH SCHADELIJKE PROBLEEM (dat slechts weinigen werkelijk omvademen, MK en -gezien diens vage praatjes op dit vakgebied: slechts de klok horen luiden, niet wetend waar de klepel hangt- A. Jones, ook niet) aan te pakken.

 2. De bron van dit wonderlijke artikel is Exaro. Over dat leugenblogje rapporteert Wikipedia:

  “Private Eye magazine wrote on 18th September, 2015, that “Exaro is struggling to live up to its strapline of ‘holding power to account.’ For several months the investigative site has published no news at all apart from the latest paedo developments and, slightly bizarrely, items on a corporate insolvensy monitoring service it runs alongside its ‘news.’ The latter centres on the supposed ‘Whitehall paedophile ring’ and the lurid allegations against former Tory MP Harvey Proctor, and involves magnifying the slightest procedural development and tweeting like mad under the hashtag #VIPaedophile.”[36] Private Eye also stated that Exaro has “lost around £800,000 and relies on the indulgence of its backers.”[37]

  Barrister Matthew Scott, a consistent critic of the site’s modus operandi, stated that “it has generated a poisonous atmosphere of outrage and hysteria in which wild and immensely hurtful accusations can be made and believed on the flimsiest of evidence; and that by publicising detailed allegations of paedophile orgies and murder it has risked destroying the prospect of fair trials either for victims or defendants.”[38] A report in The Guardian stated that the conduct of Exaro had been the subject of complaints to officials supporting the Goddard Inquiry into child abuse.[39]”

  Niets van geloven dus, maar dat geldt voor nagenoeg alles wat Micha Kat het internet inslingert.

 3. LS…

  Klef Richard wordt toch ook niet meer vervolgd. Naarmate de zogenaamde pedofiele / reptiele elite meer zichtbaar wordt gaat het downhill met de mensheid.

 4. PB BV is sinds het einde van WOII een onderafdeling van het (100% ECHT krankzinnige) psychopaten-netwerk, dat in de USA/GB aan de touwtjes trekt en dat ook ‘pure evil’ naargeestige rasgenoot John Kerry onstuitbaar in de positie heeft gekatapulteerd waarin hij zich nu bevindt.

 5. In Nederland = in PB BV meneer de klassieke filoloog.

  Als trouwens het inderstaande klopt, hebben we in combinatie met (kenmerkende!) incidenten in zijn oorlogsverleden, vrijwel zeker met een PSYCHOPAAT te maken:

  ==================
  Shortly before the election in 2004 John Kerry was having sex with(raping) underage boys in the Virgin Islands.
  ==================

  Wie weet hier meer van…..

 6. “”BBC HEEFT DOCU OP DE PLANK OM MISBRUIK-SLACHTOFFERS TE DEMONISEREN””

  te demoniseren of inzage in het gedachten goed van wannabee slachtoffers, wat vervolgens zeer kwalijk is voor de echte slachtoffers.

  Hopelijk besteden ze ook nog wat aandacht aan personen die dit soort verhalen uitbuiten voor financieel gewin, of dit gebruiken om na hun carriere als spindokter hun sores te reinigen en hier hun bestaanrecht aan koppelen.

Geef een reactie