BBC SABOTEERT ONDERZOEK BRITSE ELITE-PEDO’S MAAR: GELAUFF ‘GEEN BANDEN’ MET NETWERKEN

NU BESCHULDIGT ZELFS SCOTLAND YARD DE BBC VAN HET SABOTEREN VAN HUN ONDERZOEK NAAR DE ELITE-PEDOFIELEN * BBC KOMT MET UITZENDINGEN WAARIN BRONNEN EN KLOKKENLUIDERS BELACHELIJK WORDEN GEMAAKT EN GEDEMONISEERD * MARCEL GELAUFF VAN DE NOS DOET PRECIES HETZELFDE MET MICHA MAAR ‘HIJ HEEFT GEEN BANDEN MET DE PEDONETWERKEN’ * STEL JE VOOR: GERARD BOUMAN DIE DE NOS ERVAN BESCHULDIGT HET ONDERZOEK NAAR DEMMINK TE SABOTEREN

[wp_ad_camp_1]

Dat hoger beroep van Micha tegen de tien maanden onvoorwaardelijk tegen Marcel Gelauff van de NOS kan nog een hele toestand worden. Jeroen de Jager die door Gelauff van het Demmink-dossier werd afgehaald opnieuw onder ede. Annemarie Storidau onder ede, die samen met de NOS de Demmink-beschermings-strategie in de steigers zette. Nicole Vogelenzang van het OM onder ede die met Gelauff overlegde over de demonisering van Micha -waar het Haagse Hof reeds een onderzoek naar gelastte. Robert Bas onder ede die weigerde te luisteren naar informatie over elite-pedofielen en steevast de hoorn op de haak gooide: wat niet weet deert de ‘kwaliteitsjournalisten’ immers niet. Gelauff zelf onder ede die vijf keer aangifte deed tegen Micha en Jeroen de Jager dwong aangifte te doen, zoals die laatse onder ede heeft verklaard. En laat dat hele patroon van het steunen van de pedofielen en het demoniseren van bronnen nu een exacte copie zijn van wat we zien bij de BBC! Maar we herhalen hier nogmaals: Marcel Gelauff heeft geen banden met de pedo-netwerken en als hij die al zou hebben, mag dat niet worden gezegd!

Eén reactie op “BBC SABOTEERT ONDERZOEK BRITSE ELITE-PEDO’S MAAR: GELAUFF ‘GEEN BANDEN’ MET NETWERKEN”

 1. Figuren die de dingen doen die MK omschrijft zijn geen (“elite”)pedofielen maar (zich vreesloos -over lijken gaand- absurd rijk gestolen/gemanipuleerd hebbende) psychopaten, extreem weerzinwekkend en gruwelijk gericht op kinderen.

  Een verkeerd (op kinderen) gericht eros is hier het probleem niet, het gaat ten diepste om (absolute) macht en controle over de zo weerloos mogelijke prooi.
  Een prooi die 100% narcistisch en zonder ook maar een sprankje empathie, a.h.w. “vernietigd en op de vuilnisbelt geworpen” kan worden of geconsumeerd en uitgescheten (letterlijk of het psychische equivalent ervan).

  Kinderen worden snel veel angstiger dan volwassenen en zijn daarom een bijzonder interessante prooi voor die psychopaten die daarvoor een smaak ontwikkeld hebben, maar die overigens bij gelegenheid ook een weerloze oma ijskoud de Ted Bundy behandeling zouden (kunnen) geven.

  Of een plaatselijk ziekenhuis van AZG willens en wetens met zware raketten bestoken…..of een stad of land of de gehele wereld.

  ‘Pure evil’ is ANTI-mens(elijk)heid.

  ‘Absolutely no inhibitions, no limits, no fear, no borders’.

  De optelsom van WARE krankzinnigheid.

  PROACTIEF TESTEN EN UITNEMEN!

Geef een reactie