BE THERE, STAY TUNED; MORGEN RICHT MICHA ZICH RECHTSTREEKS TOT MAARTEN REIJNDERS

BEDROG VAN NIEUWE COMPLOT-JAGER REIJNDERS GAAT ELK BEGRIP TE BOVEN * MORGEN MAAKT MICHA MAARTEN AF IN EEN YOUTUBE-VIDEO MUST SEE * NIEMAND DURFT MICHA TE INTERVIEWEN EN ALS ZE DAT DAN CLAIMEN (REIJNDERS: ‘IK SPRAK MET MICHA’) IS HET GEMANIPULEERD EN PUUR BEDROG * REIJNDERS IS DE GROOTSTE LOOSER OOIT WANT HIJ KOMT MET ZJN BOEK ALS DE STRIJD AL IS GESTREDEN EN DE POTTERS OP ALLE FRONTEN HET ONDERSPIT HEBBEN GEDOLVEN TEGEN DE PLOTTERS

[wp_ad_camp_1]

Eén reactie op “BE THERE, STAY TUNED; MORGEN RICHT MICHA ZICH RECHTSTREEKS TOT MAARTEN REIJNDERS”

  1. Ik wil die man eigenlijk ook nog wel helpen hoor. Dat boek gaat nooit verkocht worden. Een pallet hout kost 70 euro. Dan ga ik ervan uit dat een pallet boeken 2 keer zo zwaar is. Dan wil hem nog wel 140 euro voor een pallet boeken van 1000 kg geven. Zeg nooit dat ik niet aardig ben. Het is een vriendje van Chris Klomp hij zal wel subsidie hebben. Volgens mij werken ze allebei voor Twitter. Dan bedoel ik niet ze Twitteren maar ze werken voor het webcare en censuur team.

Geef een reactie