BEERPUT MARK RUTTE: ROL OPA ALS NAZI-COLLABORATEUR VEEL ERNSTIGER DAN GEDACHT

OPA RUTTE BRACHT DE HEIDEMIJ ONDER HET GEZAG VAN DE FASCISTISCHE NEDERLANDSCHE LANDSTAND WAARDOOR HET EEN VOLLEDIGE TOOL WERD IN HANDEN VAN DE NAZI’S BIJ HUN BELEID JODEN OP TRANSPORT TE STUREN NAAR HET OOSTEN * BOMBSHELL NIEUWE ONTHULLINGEN OP NIBURU.CO

Ze doen hun uiterste best om de waarheid te verbergen, maar soms ontstaan er toch scheuren in het bastion en komen de feiten naar buiten. Zoals we eerder schreven is de EU de voortzetting van het Nazirijk in een ander jasje met van generatie op generatie dezelfde families als hoofdrolspelers. Enkele dagen geleden publiceerden wij een artikel over de bizarre en geheimzinnige achtergronden van premier Mark Rutte. Hoe deze Manchurian Candidate vanuit het niets tevoorschijn kwam en door de satanische poortwachters van de Nederlandse elite in 2007 op de (VVD) troon werd gehesen ten koste van Rita Verdonk. LEES VERDER OP NIBURU.CO

2 Replies to “BEERPUT MARK RUTTE: ROL OPA ALS NAZI-COLLABORATEUR VEEL ERNSTIGER DAN GEDACHT”

 1. De gekkies van Niburu weer: Opa van Mark Rutte was oliemannetje van NSB. Eerst schrijven dat Dilling al in 1921 weg was bij de Heidemij, maar dan toch nog suggereren dat Heidemij een ‘kwalijke rol’ heeft gespeeld bij de Jodenvervolging en het ‘runnen van de werkkampen’. Dat blijkt natuurlijk weer eens niet uit het artikeltje waarnaar wordt verwezen. De werkelijkheid was dat er veel jonge onderduikers op Heidemij-projecten werkten, waardoor zij werden gevrijwaard voor tewerkstelling in Duitsland.

 2. Wat zeur je toch over Bernhard (sukkel, lelijkerd…), die man is allang dood. Wat kan zijn kleinzoon eraan doen dat zijn opa een gezellige “Schavuit van Oranje” was…….dat soort onderhuids vrij agressieve reacties krijg je van lieden die hoogstpersoonlijk prettig in het door psychopaten gesponnen leugenweb ronddarren en kennelijk totaal verdwaald “hun eigen bloed zoeken”.

  Volgens forensisch psychologen is dit probleem haast lastiger te tackelen dan de biologerende psychopathische kern zelf.

  Psychopaten zien normale mensen als ‘gullible fools’, maar zeggen dat als fundamentele verraders/moordenaars hen uiteraard nooit. Integendeel: de “prooidieren” krijgen veren in hun kont gestoken totdat ze volkomen over het paard getild zijn.

  Nu willen dergelijk gemasseerde ‘gullible fools’ niet meer horen (ze zouden je nog te lijf gaan), dat ze in feite door hun menselijke zwakheden volkomen om de tuin geleid zijn en in een psychopathisch web gevangen zitten.

  Het is rampzalig en walgelijk om aan te zien:

  ————————
  The ultimate cause of evil lies in the interaction of two human factors: 1) normal human ignorance and weakness and 2) the existence and action of a statistically small (4-8% of the general population) but extremely active group of psychologically deviant individuals……

  …………the group as a whole exercises egotistical and pathological behavior. Deviants function as leaders and ideological spellbinders, and while normal people may act as members, they have typically accumulated various psychological deficiencies. Those not susceptible to such influence are excluded from the group.
  ————————–

Geef een reactie