BELANGRIJK: UPDATE KLACHT BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK TEGEN EENVANDAAG

EXRA EN BREAKING: BOMBSHELL BOEK VAN STEVE BROWN EN MICHA KAT OFFICIEEL AANGEKONDIGD, LATER MEER! * DE GROOTSTE FRAUDE UIT DE NEDERLANDSE JOURNALISTIEK EXPOSED!

RAAD ZET ALLES OP ALLES OM DE KLACHT WEG TE SPELEN MAAR ALS WE VOLHOUDEN KUNNEN WE EEN ENORME OVERWINNING BOEKEN OM DE COLLABORERENDE LEUGEN- EN PEDO-JOURNALISTIEK VAN DE MSM! * NU AL MINIMAAL 18 KLAGERS, TOTAAL UNIEK EN NIET TE NEGEREN * ER KUNNEN ER NOG MEER BIJKOMEN: DIEN DE KLACHT OOK IN TEGEN HET DEMONISEREN VAN ANDERSDENKENDEN EN VOOR DE WAARHEID!

[wp_ad_camp_1]

De situatie is thans als volgt. De raad, bij monde van secretaris D.C. Koene, stelt de klacht pas te kunnen behandelen nadat de klagers zich eerst met hun klacht bij de hoofdredactie van EenVandaag hebben gemeld. Daar hebben ze een maand de tijd om op de klacht te reageren. Koene stelt het aldus: Voor de goede orde benadruk ik nog eens dat een medium één maand de tijd heeft om een klacht af te handelen. Alleen als het medium binnen deze termijn afwijzend op een klacht reageert, kan een klager zijn klacht vóór de afloop van die termijn bij de Raad indienen. Als een medium niet reageert zal de klager de afloop van de termijn moeten afwachten, voordat hij zich tot de Raad kan wenden. Wat er nu dus moet gebeuren is dat alle (minimaal) 18 klagers de klacht moeten copy-pasten en en moeten doorsturen naar EenVandaag. Deze mail heeft Micha gister gestuurd en kan dienen als voorbeeld:

Van: micha kat [mailto:drsmkat@yahoo.com] Verzonden: maandag 29 augustus 2016 12:54
Aan: redactie@eenvandaag.nl
CC: Raad voor de Journalistiek ; sjoerd.fennema@eenvandaag.nl; paul.schram@eenvandaag.nl; jan.kriek@eenvandaag.nl
Onderwerp: Klacht tegen EenVandaag en S. Fennema en P. Schram

Geachte heer Kriek,

Bij deze op expliciet en herhaald verzoek van de Raad voor de Journalistiek nogmaals de klacht inzake de serie Complot or Not die ik reeds op 7 augustus indiende. Het verzoek is of u op deze klacht wilt reageren. De Raad stelt hierbij het volgende:

Voor de goede orde benadruk ik nog eens dat een medium één maand de tijd heeft om een klacht af te handelen. Alleen als het medium binnen deze termijn afwijzend op een klacht reageert, kan een klager zijn klacht vóór de afloop van die termijn bij de Raad indienen. Als een medium niet reageert zal de klager de afloop van de termijn moeten afwachten, voordat hij zich tot de Raad kan wenden.

Met vriendelijke groet,

Micha Kat

[Dan hieronder ge-copy-past de klacht zelf]

Wat de klacht van Micha betreft is de termijn van een maand dus gaan lopen op 29 augustus. Als de andere 17 klagers (en iedereen die daar nog bijkomt) EenVandaag ook snel mailt op basis van de bovenstaande mail van Micha kunnen we een openbare behandeling tegemoet zien in oktober. Tenzij EenVandaag zelf onze klacht natuurlijk op bevredigende wijze afhandelt. We wachten af.

Eén reactie op “BELANGRIJK: UPDATE KLACHT BIJ DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK TEGEN EENVANDAAG”

Geef een reactie