BELANGRIJKE BOODSCHAP VAN MICHA OVER DE VOORTGANG VAN ZIJN BAANBREKENDE WERK

DE SCORE VAN DE ACTIE 25×25 WAS WELGETELD ZERO (NUL) * WEL ONTVING MICHA ENIGE EENMALIGE BEDRAGEN VAN PATRIOTS * WIE MICHA NU STEUNT WORDT DAARVOOR LATER, ALS RUTTE EN DEMMINK VERKOMMEREN EN WEGROTTEN IN DE GEVANGEN POORT, RIJKELIJK BELOOND

7 Replies to “BELANGRIJKE BOODSCHAP VAN MICHA OVER DE VOORTGANG VAN ZIJN BAANBREKENDE WERK”

 1. Nou, het is niet Amerika waar je op af stevent hoor! Hooguit een onbewoond eilandje waar wat ongedierte rondkruipt tussen het afval dat een stel wildkampeerders hebben achter gelaten.

  En een ander verschil met Marco Polo is dat daar een hele natie naar zijn terugkomst zat uit te kijken, inclusief de koning die hem gesponsord en op pad had gestuurd. Jou daarintegen ziet heel het land het liefst in een grote whirlpool met vlot en al naar de zeebodem getrokken worden, in het kader van opgeruimd staat netjes. Of ten minste jou aanmoedigt om het nóg wat verder te gaan zoeken omdat daar écht de zilvervloot op jou ligt te wachten.

  Want laten we wel wezen; het station Pieter Baan, waarover jijzelf begint, is al lange tijd een gepasseerd station. Te denken valt nu alleen nog maar in termen van dwangbuizen en gewatteerde kamers met veel sloten op de deur, en zeer deskundige hulverleners in smetteloos witte jassen die helder oplichten in de 24/7 door felle TL-balken opgehelderde ruimtes…

 2. Was vrij voorspelbaar dat er geen donaties zouden komen. Voor jouw schreeuwerig broddelwerk wil niemand betalen.

  Heb je in de gaten hoe goed Klomp het doet als ZZP-er en wat zijn nieuwe donatie-model hem oplevert? Maar ja, die man levert inderdaad een behoorlijke kwaliteit. En dat kunnen we van jouw ranzige verdichtsels niet zeggen.

  Ook blij dat Stapel uiteindelijk het licht heeft gezien. Een andere advocaat zul je niet meer vinden (en ook niet kunnen betalen trouwens!)

 3. Geen donaties, dus stoppen. Of zou het zo zijn dat Kat zich weer eens niet aan zijn beloftes weet te houden? En goed dat Stapel nu inziet dat jou bijstaan kansloos is. Of heb je gewoon zijn rekeningen niet betaald?

 4. Samenvatting van uw hele relaas: u bent uw laatste strohalm kwijt. Nu ook mr. Stapel de moed heeft opgegeven, is er geen enkele kans meer op een schadevergoeding van enige soort, is uw DNA-zaak van de baan en wordt dus ook het boek-Westenberg met een doffe plof dichtgeslagen. Uw juridische strapatsen zijn tot een roemloos einde gekomen. Dat had u vast niet verwacht toen u laatst in een geel hesje en zwaaiend met een kartonnen ‘Q’ een vreugdedansje deed voor de camera. “Maar wel gewonnen!” Nu, drie maanden later, is die boodschap ineens alle kracht kwijt. Wat rest zijn zes maanden en zeven dagen gevangenisstraf die u nog open heeft staan.

  U heeft verloren, en hard ook.

  NB: Columbus ontdekte Amerika per toeval. Dus die vergelijking gaat ook al niet op.

Geef een reactie