BELANGRIJKSTE URGENT CALL VAN MICHA OOIT; HET SYSTEEM STORT IN

7 Replies to “BELANGRIJKSTE URGENT CALL VAN MICHA OOIT; HET SYSTEEM STORT IN”

 1. Heeft nog niemand een opmerking gemaakt over het feit dat Micha zo te zien weer genoeg centjes heeft om de Revolutionair online redactie met een cameraman uit te breiden?

 2. Er is niet veel veranderd door de tijd waarvan men zegt dat die wonden heelt.
  Wat ook niet is veranderd dat het geheugen van de mensheid over het algemeen maar kort is.

  Met die wetenschap kun je een heleboel doen.

  Zelfs, nee niet goed gezegd, er waren ook toen al staatstrollen die alsof het de gewoonste zaak was voor promotie c.q. een paar zilverlingen of beide werkten voor de zaak.

  Wat voor zaak dat dan ook mocht zijn maakte niet uit. Er werd toen net als nu nog steeds het geval is veelvuldig en gulzig in billennaden gelikt.

  http://historiek.net/emile-zola-1840-1902/1447/

 3. Mispoes draait de zaak weer (ijskoud logisch en met ‘soothing voice’) om, inclusief de gefingeerde zorg voor zogenaamd het welzijn van MK.

  Voor je het weet hebben psychopaten de lachers op de hand.

  Psychopaten kunnen trouwens iedereen tot psychische decompensatie brengen, vooral als ze tot hoog in de boom binnen overheden geïnfiltreerd zijn en daar op hun manier onderling netwerken, zoals in PB BV het geval is.

  Daar zijn complete speelfilms over gemaakt.

  Deze ‘pure evil’ proactief veroorzaakte belasting moet nu juist uit de wereld geholpen worden.

  Dan komt het met MK (die trouwens nog niet zo berooid is als ‘dead inside’ op een berg gestolen geld en goederen) ook qua behuizing en inkomen weer helemaal goed.

 4. Kan Micha het Nederlandse volk uitleggen op welke punten hij heeft gewonnen? Voorlopig zien we slechts een berooide loser in een hostel in Ierland die kraait het het systeem ineenstort zonder dat we in Nederland daar iets van merken.
  Wat er zo bijzonder urgent is aan zijn call blijft daarom ook duister.
  Wel wordt pijnlijk duidelijk dat Micha in rap tempo aan het decompenseren is. Als er wat ineenstort is dat het wel.

  Wordt het geen tijd dat je stopt met het mijden van zorg en je in Nederland laat opnemen?

  1. Dat dhr. Kat in het buitenland verblijft is dat niet vergelijkbaar met de affaire Alfred Dreyfus? Waarbij een moedig Journalist (Aurora) moest vluchten naar het buitenland?
   Was het toen niet zo dat deze journalist als een van de weinigen -toen waren ze er nog- het opnam tegen de gevestigde orde?
   Was het niet zo dat Esterhazy alsnog ontmaskerd is?

   Is deze man na een klinkende overwinning op het corrupte Franse establishment alsnog vermoord is?

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Dreyfusaffaire

 5. De leugen regeert, aldus de dochter van de ‘dead inside’ SS psychopaat die hier in 1945 puppet van de USA/GB touwtjestrekkers is geworden en probleemloos samenspannend met deze psychopathische massaslachters van o.a. Dresden, alhier PB BV mocht optuigen, dat buitengewoon doortrapt/listig in de plaats kwam van een herstelde/bevrijde Staat der Nederlanden.

  Zonder verhoging van de polsslag VOORTschrijdend over lijken (letterlijk of het psychische equivalent daarvan) “natuurlijk” (maar wat zou dat, als het maar een ANDER raakt)……en nu wellicht uitmondend in WOIII, waarna de gehele planeet (!) zal zijn ‘like the moon, nothing but minerals’ (aldus Kurt Vonnegut aangaande psychopathische proeftuin Dresden).

  Al die huilende politie-agenten beseffen helemaal niet waar ze gruwelijk ingestonken zijn, want aanvankelijk lijkt het verleidelijk goed en verheven toeven onder de paraplu van een psychopaat…….

Geef een reactie