BENEDICTE FICQ INCRIMINEERT HAAR CLIENT BADR HARI VOOR DE MOORD OP EVERINK

DE OCHTEND DAT KOEN EVERINK DOOD EN ZWAAR ‘ELS BORST-LIKE’ VERMINKT WERD AANGETROFFEN IN ZIJN HUIS, KWAM HARI-ADVOCATE BENEDICTE FICQ MET EEN VERBIJSTERENDE VERKLARING: ‘ER IS GEEN ENKELE RELATIE TUSSEN DE MOORD OP EVERINK EN BADR HARI’ * MAAR ZE HAD BADR HARI OP DAT MOMENT NOG HELEMAAL NIET GESPROKEN EN WAS PAS NET WAKKER

DE BELANGRIJKSTE AANWIJZING VOOR HET DADERSCHAP VAN HARI: HET MAG NIET WORDEN ONDERZOCHT EN NIET EENS WORDEN GENOEMD

[wp_ad_camp_1]

BILTHOVEN – Advocate Bénédicte Ficq van kickbokser Badr Hari vindt het nieuws over de dood van Koen Everink ,,shockerend en verschrikkelijk”. Tegelijkertijd zegt ze niet goed te begrijpen ,,waarom iedereen mij belt. Er is geen enkel verband tussen Badr Hari en het overlijden van Everink.” (…) Ficq zegt niet te weten of Hari op de hoogte is van de dood van Everink. Zij heeft hem er niet over gebeld. ,,Nee, waarom? Hij leest het nieuws ook.” In your face? Joris Demmink: “Ik heb nooit seks gehad met minderjarige jongens. Ik heb nooit pedo-bordelen bezocht! Nee nee nee nee!” Hans Westenberg: “Ik heb niet gebeld met advocaat Hugo Smit! Nee nee nee!! Marcel Gelauff: “Ik heb geen banden met pedo-netwerken! Nee nee nee!” Niemand hoeft ons meer iets te vertellen over hoe dit soort zaken in elkaar steken. De zaak-Everink is vanaf nu een Demmink-zaak. Ficq werkt voor Demmink. Haar hele kantoor trouwens hetgeen reeds duidelijk werd toen haar kantoorgenoot Nico Meijering Jetty Bruggenwirth weigerde te verdedigen in de Rolodex-zaak. En toen haar oom Rene Ficq -de man die formeel verantwoordelijk was als destijds hoogste man van het OM voor het stopzetten van het Roldodex-onderzoek- het ruim twee jaar geleden opnam voor Joris Demmink met een overigens leugenachtig statement: Demmink kwam niet voor in het Rolodex-onderzoek. De operette rond de ’tenniscoach’ gaat intussen gewoon door en niemand grijpt in.

4 Replies to “BENEDICTE FICQ INCRIMINEERT HAAR CLIENT BADR HARI VOOR DE MOORD OP EVERINK”

 1. Als het niet onderzocht en genoemd mag worden dan zou ik zeggen Micha gooi het in de groep. Gewoon maar een vraagje. Een gokverslaafde tenniscoach, hoe wil die in godsnaam 43000 euro terug betalen. Gokverslaafde betalen helemaal niets terug en liegen dat het gedrukt staat.

 2. n hoog van der laan gehalte dat gezicht..family?

  https://nl.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9n%C3%A9dicte_Ficq

  Haar oom René Ficq was jarenlang procureur-generaal (PG) en enige tijd de super-PG

  advocate van Jim T.; de verdachte van de balpenmoord. Onder haar clientèle bevinden/bevonden zich verder onder anderen Dino Soerel, Marcel Teunissen, Badr Hari en Jan-Dirk Paarlberg.

  Haar vader, J.J.M. Ficq, werd in 1959 burgemeester van de Zeeuwse gemeente IJzendijke en vanaf 1968 was hij burgemeester van het Zuid-Limburgse Wittem

  met haar partner, de journaliste en historica Dorine Hermans, twee kinderen

Geef een reactie