BEDROG VAN HET VOLK, BESCHERMING VAN KINDERVERKRACHTERS: NOS VAN GELAUFF GAAT DOOR HET DAK

GEEN WOORD VAN MARCEL GELAUFF OVER DE ENORME VOORSPRONG VAN DONALD TRUMP IN DE VS * GELAUFF PROBEERT TRUMP DAARENTEGEN NEER TE ZETTEN ALS ‘IDIOOT’ DIE ‘EEN JOURNALIST VAN DE MSM BELACHELIJK MAAKT’ IN TWEE ARTIKELEN (ZIE SLIDER)

[wp_ad_camp_1]

De afbeelding in de slider geeft de zoekresultaten weer op de site van de NOS voor Donald Trump op de ochtend van 7 december. In de foto bij dit stuk (bij dit recente artikel) ziet u de werkelijke stand van zaken in de aanloop naar de verkiezingen in de VS. Is groter en misdadiger bedrog mogelijk? (by the way: De Telegraaf maakt nog wel melding van de waarheid, nog pijnlijker dus voor de NOS) Het goede nieuws is natuurlijk dat hoe meer de MSM Trump proberen te demoniseren -zoals met de hoax van het ‘grappen maken over een gehandicapte journalist’- hoe meer hij uitloopt in de peilingen. De MSM hebben zich met andere woorden volledig opgeblazen en helpen nu zelfs de mensen die ze met leugen en list denken te bestrijden! Dat geldt ook voor vriend Chris Klomp en zijn voortdurende reclame voor het gelijk van de ‘complotdenkers’. In totale wanhoop probeert Klomp nu de bezoekersaantallen van deze site weg te liegen. We zijn benieuwd of hij Micha mag interviewen voor zijn ‘grote artikel’ van de Bilderbergers.

6 Replies to “BEDROG VAN HET VOLK, BESCHERMING VAN KINDERVERKRACHTERS: NOS VAN GELAUFF GAAT DOOR HET DAK”

 1. LS…

  Het wie en wat Trump is daar heb ik nog geen idee van. Nou ja beetje dan ! Wat ik wel hoop is dat hij niets te maken heeft met de wanstaltige niet uit te leggen misdaden van zijn voorgangers en dat hij meewerkt aan de vernietiging van de misdadige cabal van de Clinton / Cheney / Bush / Obama
  Zionisten Clan. Ik hoop ook dat hij goed duidelijk maakt dat ISIS = USSA = Israël = Turkije = Saoedi Arabië = NATO .

 2. “” In totale wanhoop probeert Klomp nu de bezoekersaantallen van deze site weg te liegen. “””

  Het is algemeen bekend dat er tooltjes zijn om je bezoekers aantallen op te krikken, en aangezien Klomp meedere analyse programma s heeft gecheckt die vervolgens aangeven dat je website een veel lagere freqentie bezoekers zou hebben dan dit door deze site wordt aangegeven.

  Overigens als je over het liegen hebt, ben jij degene die dat deed in gesprek met Klomp namelijk over je bommeldings grappen. Waarbij JDTV daar een filmpje van heft gemaakt en vervolgens daarmee Chris Klomp in gelijke is gesteld. En de heer Kat dus de leugennaar in het verhaal is.

  Overigens is het niet zo moelijk terug te vinden in de registratie van het OM waarbij al je ervaringen met de rechtbank zijn verzameld.
  Met tevens de verslagen van de rechtszaak, en waar dus uit blijkt dat je beide bommeldingen zelfs nog hebt bevestigd aan de rechtbank of recherché.
  Min of meer heb je dus je bommeldingen bevestigd aan justitie

 3. Poes Mis GESTEL JE HEBT EEN BAKKERIJ EN ER KOMT IEMAND MEERDERE MALEN PER DAG DOOR DE WEKEN MAANDEN EVEN BINNEWIPPEN EN VERTELT JE DAN EVEN HOE WAARDELOOS JE BROOD WEL NIET IS EN WAT VOOR EEN WALGELIJK INFANTIEL MANNETJE JE WEL NIET BENT DAN IS HET TOCH JE GOED RECHT ALS EERZAME BAKKER OM DEZE PERSOON ALS POLITIE NIKS DOET AAN DIT SOORT STALKING JE ZAAK UIT TE SLAAN,ER UIT TE TRAPPEN MIDDEN IN ZIJN BEK TE SCHIJTEN,IEMAND ZOU EEN KEER JE NAGELS ERUIT MOETEN TREKKEN TIKT LEKKER WEG OP JE COMPUTER!!!WAT BEN JIJ EEN SMERIG LAAG IMBECIEL PERSOON EEN AFTREKSEL JAMMER DAT JE MOEDER DE intelligentie NIET HAD BIJ JE GEBOORTE OM HET ONDERSCHEID TE MAKEN BABY NAGEBOORTE,DIE HOER HEEFT HET NAGEBOORTE GEHOUDEN EN DAAR KAN JIJ HET EVEN JE VERDERE LEVEN MEE DOEN,ERG ZIELIG VOOR JE,IK SNAP JE FRUSTRATIE,ALS JE HULP NODIG HEBT IK HEB NOG EEN STUKKIE TOUW ERGENS IN DE GARAGE LIGGEN.IK WENS JOU EN DIE HOERIGE TEEFMOEDER VAN JE (ALS DIE GEK NOG LEEFT) EEN PRETTIGE DAG!!!

 4. Het is lachwekkend hoe de NOS soms het timbre bijstelt in de nieuwsberichten, hier een voorbeeld van vele. Iedereen weet dat de NOS is ingehuurd om het opwarmen van de aarde te verslaan en de klimaatclubs te promoten als redders van de mensheid.

  Waar men 14 dagen geleden nog sprak over “warm” weer is dat nu weer teruggebracht naar normale proporties zoals het hoort nl. “zacht” weer.

  Hiermee ziet u, het zijn nuances maar dat ze zich voor elk willekeurig onderwerp lenen als de order maar van hogerhand komt.

Geef een reactie