BERICHT DEEP BEHIND PEDOPHILE LINES… DIT IS 100% ROLODEX-SCHADWALD STUFF

PODESTA/CLINTON-PEDONETWERK IN VERBAND GEBRACHT MET DE VERDWIJNING VAN MADELINE MCCANN -EEN ZAAK WAAR OOK ‘ONZE’ PETER R. DE VRIES ZICH MEE BEZIG HEEFT GEHOUDEN * TRAD PETER R. DE VRIES OP VOOR HET AMERIKAANSE PEDONETWERK BIJ DWDD?

Is het mogelijk dat Peter R. de Vries is ingehuurd als witwasser voor het pedo-netwerk van John Podesta inzake de rituele moord op Madeleine McCann? Ja, als we ervan uitgaan dat er ook Nederlanders aanwezig waren bij het ‘feest’ waarop de peuter aan stukken is gehakt, uiteraard na talloze malen te zijn verkracht. Het simpele feit dat Peter R. zich met deze zaak heeft beziggehouden is een sterke aanwijzing voor de aanwezigheid op dat ‘feest’ van Joris Demmink. Het staat immers vast dat De Vries optrad voor Demmink. The plot thickens.

2 Replies to “BERICHT DEEP BEHIND PEDOPHILE LINES… DIT IS 100% ROLODEX-SCHADWALD STUFF”

  1. leuk dat stukje met Steve en Peter, maar ik geloof dat Brown ook niet zo te spreken was over heer Kat …………aka Brown noemde Kat een oplichter.

    Wellicht kunnen we in de toekomst een filmpje verwachten dat Kat een trap onder zijn reet krijgt???

  2. Het rare, vreugdeloze gelach uit het publiek toont al aan dat hier sprake MOET zijn van uiterst onfrisse praktijken. Ook de stem van de presentator wijst in die richting. Luister goed naar de intonatie, die zegt alles.

Geef een reactie