BERICHT VAN ERWIN LENSINK DIE IN HONGERSTAKING IS GEGAAN TEGEN DE ORANJE-STAATS-TERREUR

ERWIN LENSINK VRAAGT AANDACHT VOOR DE WANTOESTANDEN IN DE PSYCHIATRIE EN DE VESTIGING VAN DE MEDISCHE MENGELE-HORROR-STAAT DOOR DE PEDOFIELEN

Beste Micha,

Perfect filmpje over de psychiatrie. Mij was net als het DNA verhaal voor de opsporing en in het strafrecht ook al langere tijd opgevallen, dat men dit aan het pushen is, vanuit en via de MSM en overheid. Zie ook de websites Oranje Republikeinse Piraten.nl en www.erwinlensinkvrij.nl voor talloze voorbeelden, onder meer met mijn zaken, de zaak Hans Timp en Karel Bagchus, die waarschijnlijk exemplarisch zijn voor minstens twintig procent, zo niet meer dan de helft van de psychiatrische dwangopnames. Inmiddels gaat bijna de helft van de zorggelden (via declaraties, zowel in Nederland, als Duitsland en volgens mij ook Belgie via de zorgverzekeringen) naar deze kwakzalverij en oplichting, zonder wetenschappelijk bewijs. Vorige week heeft zich iemand, waarschijnlijk onder invloed van het trouw slikken van “medicatie” te pletter gereden na de auto van de psycholoog van justitie gestolen te hebben, die hem wou gaan proberen op te nemen, dus waarschijnlijk voelde meneer zich bedreigd en opgejaagd en pleegde een zelfdodingspoging, terwijl het de acht dagen daarvoor niet gebeurde, gevolg een dode van 4 jaar en meerdere gewonden van een gezin, terwijl meneer waarschijnlijk zelfdoding wou plegen, wellicht onder invloed van de “medicatie” (puur vergif, waarvan je zelfs depressief kan worden), zie ook deze film. Politie en justitie gaven niet de volledige waarheid in eerste instantie over deze zaak in Zelhem, net zo min als in mijn zaken en langzaam begint ook hier weer de waarheid boven te komen. Hopelijk kun je voor mij de komende dagen, zo lang als ik in detentie zit, de aanval openen op de psychiatrie kwakzalverij, gelijk aan de heksenjacht en ik noem het altijd een heksenjacht van kwakzalverij. Met vriendelijke groeten,

Erwin

3 Replies to “BERICHT VAN ERWIN LENSINK DIE IN HONGERSTAKING IS GEGAAN TEGEN DE ORANJE-STAATS-TERREUR”

  1. Zag er vanmorgen een groot artikel over in de Volkskrant. Inderdaad een riskante ontwikkeling. Hopelijk komt Erwin Lensink hier zo snel mogelijk vanaf!

  2. Een staat geleid door een niet uit de adel maar uit “slecht (Duits) volk” geboortige machiavelliaanse horror “vorst”, uit een verdorven lijn die bovendien in mei 1940 het koninkrijk heeft opgegeven en de wijk heeft genomen naar elders.
    Om nu weer met een stalen smoel als Bill Clinton versus Monika Lewinsky te beweren koning van Nederland te zijn.

    Het is genoeg om juist de normaal gevoelige (de onverschilligen schrijden over ANDERMANS lijk voort alsof er niets aan de hand is!) mensen ernstig in de war te brengen, wat wederom (denk aan de vele tienduizenden landgenoten die hierdoor in WOII -gruwelijk of sorts- zelfs in oorlogstijd ONNODIG! zijn omgekomen of erger) tot dood en verderf kan leiden.

    ……en kenmerkend zal eindigen met ROKENDE PUINHOPEN!

Geef een reactie