BERICHT VAN ONZE PARTIJLEIDER ERWIN LENSINK UIT DUITSLAND

ORP OP WEG OM NEDERLAND TE BEVRIJDEN VAN DE PEDO- EN PLUNDER-ELITE * NU NOG DE STEUN VAN ALLE ANDERE ‘ALTERNATIEVE’ KRACHTEN EN MEDIA * MICHA EN DE ORP WINNEN VOOR NEDERLAND, DE WAARHEID, DE VRIJHEID EN DE RECHTSTAAT OP ALLE FRONTEN

Beste Micha,

Gisteren had ik ook nog een probleempje, want ik dacht dat ik mijn sleutels verloren had en dus heb ik een nacht doorgehaald, maar gelukkig ben ik mijn sleutels toch niet verloren bleek in de ochtend! Ik zit nu de toespraak te luisteren, de eerste en die is geweldig! Vooral het synoniem “de Oranje Revolutionaire Piraten” moest ik erg om lachen… En verder ben je inderdaad, meer Radio Oranje, dan Radio Oranje ooit geweest is! Ik ga nu de rest lezen en luisteren! Groeten,

Erwin

6 Replies to “BERICHT VAN ONZE PARTIJLEIDER ERWIN LENSINK UIT DUITSLAND”

 1. @Micha, waardeer jouw werk als journalist zeer. Daar licht jouw kracht, omdat het mensen laat ontwaken. Maar ga aub niet verkondigen dat de oplossingen liggen binnen het bestaande politieke paradigma. Of geloof je ook in Hegel?

 2. “Gisteren had ik ook nog een probleempje, want ik dacht dat ik mijn sleutels verloren had en dus heb ik een nacht doorgehaald, maar gelukkig ben ik mijn sleutels toch niet verloren bleek in de ochtend!”

  Een echte leider herken je aan zijn probleemoplossend vermogen. Een heel belangrijke eigenschap. Het hierboven aangehaalde voorbeeld van Partijleider Lensink is natuurlijk tekenend: dit wordt de volgende premier van Nederland.
  Ik zweer het op de geestelijke gezondheid van Wilhelmicha Kat!

 3. Je gaat als motorkap ornament op de voorkant van de staatsiebus van willem?

  Moet je met die lensink…dé sopn achter na?

  Een Petitie starten om onder dwang alle bestuur regering wetgevers diensten instanties bankwezen verzekeringen media en politiek op heroine en cocaine te testen en verwijderen? Mischien Zinniger?

Geef een reactie