BERNIE SANDERS POEPT VAN ANGST ALS HIJ ALEX JONES TEGENKOMT… EN VERRAADT ZICHZELF ALS TOTALE FRAUD!

DIT ZIJN DE SMERIGE, CRIMINELE, CORRUPTE ZWENDEL- EN PEDO-POLITICI DIE OOK NEDERLAND RUNNEN! * HET ENIGE WAT ZE KUNNEN IS HUN DEMMINK-EN BILDERBERG-DRAAIBOEKEN UITVOEREN; ZODRA ZE WORDEN GECONFRONTEERD MET ‘ECHTE’ OF ‘GEWONE’ MENSEN -OF WAARHEIDSJOURNALISTEN- VERSCHROMPELEN ZE TOT STINKENDE HOOPJES PEDO-STRONT * JE ZIET PRECIES DEZELFDE PANIEK OOK STEEDS BIJ ONZE POLITCI BIJ CONFRONTATIES MET DE REALITEIT

KUN JE JE VOORSTELLEN DAT DONALD TRUMP ZOU POEPEN VAN ANGST ALS HIJ EEN VRAAG KRIJGT VAN EEN JOURNALIST? HIJ DOET PRECIES HET TEGENDEEL: HIJ VREET ZE OP! DAT BEWIJST DAT HIJ AUTHENTIEK IS!

6 Replies to “BERNIE SANDERS POEPT VAN ANGST ALS HIJ ALEX JONES TEGENKOMT… EN VERRAADT ZICHZELF ALS TOTALE FRAUD!”

 1. Jammer dat hier twee mensen tegenover elkaar staan die in wezen veel gemeen hebben: betere omstandigheden voor Amerikanen aan de onderkant van de samenleving, en de strijd tegen het establishment dat over het meeste kapitaal beschikt ten koste van de rest. En last but not least: “De huidige mediasituatie in Amerika, waar een handvol gigantische ondernemingen de informatiestroom controleert, vormt een zeer ernstige bedreiging voor onze democratie.” (Uit: Onze revolutie, Bernie Sanders) Alex Jones’ nieuwskanaal heet niet voor niets Infowars. Sla de handen ineen, mannen!

 2. Het mooiste moment is toch echt om 7.23, als Alex Jones wordt aangesproken door een voorbijganger. ‘You’re an idiot’. Jones pruttelt nog wat, maar lijkt volledig van de kaart.

 3. Ondertussen treft Oekraïne geen enkele blaam t.a.v. de MH-17 ramp.

  Volgens de onnavolgbare Stef Blok, is het namelijk zo, dat het niet bewezen kan worden, dat Oekraïne zijn luchtruim niet gesloten had.

  Dit komt mij voor als “zo gek als Prins Bernhard”, maar misschien wordt bedoeld: Niet voor de burger-luchtvaart had gesloten, terwijl dat wel had gemoeten.

  Als ik mij de oorlogssituatie van destijds in en boven Oekraïne goed herinner, is het verbijsterend knettergek om in die omstandigheden het luchtruim niet te sluiten voor de burger-luchtvaart, maar wellicht niet volgens psychopaten die (achter een doodkalm en bedaard ogende = volgens de goegemeente op een EERLIJK EN RUSTIG geweten duidende ‘mask of sanity’) PROACTIEF AGRESSIEF een oorlog met Rusland willen forceren.

 4. Het ziet er meer naar uit dat Sanders verveeld wegduikt.

  Dat is dan wel weer kenmerkend voor narcisten/psychopaten die (‘dead inside’) snel erg verveeld zijn, vooral van ‘gullible fools’ zoals alle NORMALE mensen.

  Overigens is roof-kapitalisme door psychopaten (die nooit iets teruggeven, behalve om kankzinnig energiek grenzenloos over uitgeperste lijken verder naar ZICHZELF te kunnen BLIJVEN toeharken tot in de gloria) meer het kernprobleem dan socialisme.

 5. Psychopaten poepen nooit van angst omdat de basisangst AFWEZIG is.

  Normale mensen van hoog tot laag poepen wel van angst, bijv. in de schuilkelders van gebombardeerde steden.

  Dat is normaal, want als je geen angst kunt kennen = ook niet bij de ander, ben je een proactief levensgevaarlijke gek, die grenzenloos tot alles in staat is.

  Roland Freisler kende natuurlijk geen angst (incl. de “vreze Gods”), die ging ff nog wat stukken ophalen tijdens een bombardement.

  Misschien is die Sanders een laffe en baatzuchtige meeloper (om wille van de smeer) met een bijzonder slecht geweten….(in plaats van het fenomeen HELEMAAL GEEN GEWETEN).

Geef een reactie