BEST MOGELIJKE UITKOMST VOOR THE DONALD IN MIDTERMS

* HET AMERIKAANSE VOLK BLIJFT IN MEERDERHEID ACHTER TRUMP STAAN
* DE REPS HEBBEN NOG ALTIJD 2 VAN DE 3 POWERHOUSES IN HANDEN: WITTE HUIS EN SENAAT
* DOOR OVERWICHT IN DE SENAAT TE BEKRACHTIGEN VERGROOT HIJ ZIJN GREEP OP CRUCIALE BESLISSINGEN EN BENOEMINGEN
* HET DOOR DE DEMS GEDOMINEERDE HOUSE ZAL COMMON GROUND MOETEN ZOEKEN MET DE REPS: EEN KEIHARDE IMPEACHMENT-CONFRONTATIE-STRATEGIE OP GROND VAN GEBAKKEN LUCHT ZAL DE DEMS VOLLEDIG OPBLAZEN
* REPS WINNEN TAL VAN BELANGRIJKE GOVERNORSHIPS ZOALS FLORIDA EN GEORGIA

De deep state en billionaires zoals George Soros hebben miljarden in deze midterms gepompt voor de Dems. Daarnaast is er zeker sprake van een bepaalde mate van voter fraud ten nadele van de Reps en ook moeten we de false flags (pijpbommen, synagoge-shooting) in ogenschouw nemen waarvan de MSM Donald Trump de ‘schuld’ gaven. Tenslotte is er de ongekende censorship van ‘big tech’ (Google, Facebook en Twitter) pro-dems. Als we al deze omstandigheden laten meewegen, wordt de prestatie van Trump en de Reps nog sterker. Maar op het eerste gezicht is de uitslag toch een teleurstelling omdat we natuurlijk gehoopt hadden op een wipe out van de dems en de deep state, maar dat blijkt niet realistisch. Deze uitslag is beter omdat de houses of congress nu zullen moeten samenwerken onder leiding van the Donald. Bij een wipe out was waarschijnlijk een burgeroorlog uitgebroken of een 9-11-style false flag ingezet door de deep state.

3 Replies to “BEST MOGELIJKE UITKOMST VOOR THE DONALD IN MIDTERMS”

  1. De beste optie was volgens mij geweest als hij alle huizen had gehouden, maar dit is een aardige middenweg. Er zal nu immers moeten worden onderhandeld met als inzet de kiezer die al over twee jaar de volgende president kiest. Dus ook de democraten moeten oppassen.

    1. Op twitter vergeet u trouwens voor het gemak even te noemen hoeveel geld de Republikeinen tegen hun campagne hebben gesmeten. Dat zal ook niet een paar miljoen zijn geweest.

  2. Haha. Heerlijk hoe je je verlies recht probeert te lullen. Jammer jongen, Trump verliest in het Huis. Het doorvoeren van zijn beleid is nu afhankelijk van de Democraten. En Rutte en Demmink lopen vrij rond.

Geef een reactie