BETEKENT DE SYRIE-KNIEVAL VAN TRUMP OOK HET EINDE VAN ZIJN STRIJD TEGEN DE PEDOFIELEN?

VETERANS4CHILDRESCUE GAAT IN ELK GEVAL DOOR EN INTENSIVEERT DE CAMPAGNE * GEBRUIKT TRUMP DE SYRIE-KNIEVAL OM EXTRA AAN TE ZETTEN IN DE STRIJD TEGEN PEDOFIELEN OF IS DE GREEP VAN DE ELITE OP HEM INMIDDELS COMPLEET?

4 Replies to “BETEKENT DE SYRIE-KNIEVAL VAN TRUMP OOK HET EINDE VAN ZIJN STRIJD TEGEN DE PEDOFIELEN?”

 1. Het was niet de eerste knieval, het zal ook vast en zeker niet de laatste zijn.

  Eerdere knievallen:
  President Trump zei, dat hij de Amerikaanse Ambassade in Tel Aviv naar Jeruzalem zou verhuizen, maar dat ging toch maar niet door.
  Ook vertelde hij Premier Netanyahu, dat er geen nieuwe nederzettingen gebouwd mogen worden door Joden. Hij is dus in het geheel niet pro-Israel, al deed hij dat zo overkomen.

  Zijn dochter Ivanka gelooft in de CO2 Hoax, Michael Flynn werd ontslagen omdat hij de relatie tussen pizzagate en Mike Pence wilde onderzoeken.

  De protesten door de autochtone Amerikanen tegen de aanleg van een pijpleiding in Dakota werden door Donalds Trump terzijde gelegd. Het is een simpele typische politici retoriek, “more jobs”, een leugen die maar al te vaak werkt.

  De enige baantjes die een overheid kan creëren zijn ambtenaren baantjes.

  President Donald Trump, ofwel, zijn beveiliging, is niet in staat eerlijk te zijn. Zolang die Amerikaanse Ambassade van Tel Aviv niet verhuisd naar Jeruzalem, moeten we hem toch beschouwen als een lafaard en con-man, maar de schuld zal vooral ook liggen bij zijn adviseurs.

  En Trump heeft ook nog Steve Bannon ontslagen!

  Ze hebben hem aan de aas getrokken, in de gewenste richting, ofwel hij moet zoals de meeste politici beschouwd worden als een acteur zonder echte macht.

Geef een reactie