BEWIJS VAN COMPLOT TEGEN MICHA: GEHEIME RECHTSPRAAK IS EEN FEIT

GEEN OPNAMES TOEGESTAAN * GEEN COVERAGE DOOR DE MSM * ‘ALTERNATIEVE’ JOURNALISTEN MOGEN NIET DE ZAAL IN MAAR ZITTEN ACHTER GLAS

[wp_ad_camp_1]

In een -illegale (HOE IS HET MOGELIJK IN NEDERLAND?) opname van de zitting horen we een persraadsheer zeggen: ‘Aan de openbaarheid van deze zitting wordt geen afbreuk gedaan’. De waanzin regeert. Want in werkelijkheid hebben we hier te maken met een vrijwel GEHEIME ZITTING zoals we die kennen uit de meest duistere dictaturen en uit omstandigheden zoals oorlog en bezetting. Het is nog maar een minieme stap naar de situatie waarin ook geen ooggetuigen worden toegelaten die kunnen registreren hoe ‘rechtspaak’ werkt in een dictatuur. In feite heeft het nu al geen enkele zin dat er ooggetuigen worden toegelaten, want deze worden zozeer geintimideerd -ook door (vaak gewapende) parketpolitie- dat zij als countervailing power de facto zijn uitgeschakeld. Bovendien: als zij geen opnames mogen maken en ook de MSM weigeren te berichten, heeft het live registreren van de zitting geen enkele controlerende waarde. Uit het simpele feit dat de afrekening met Micha in het duister moet plaatsvinden blijkt reeds dat we te maken hebben met een staats-complot tegen een waarheidsstrijder. Later meer.

5 Replies to “BEWIJS VAN COMPLOT TEGEN MICHA: GEHEIME RECHTSPRAAK IS EEN FEIT”

 1. Afgezien van enkele kwalificaties die ik niet deel,klopt deze samenvatting van de zitting gisteren in mijn ogen wel. Ik was aanwezig van 10 tot 13 uur en heb aantekeningen gemaakt. Ik werd daarin niet gehinderd en ook niet geïntimideerd. Maar de feitelijke conclusie is wel dat er overal een NEE op kwam. Over het waarom daarvan zijn verschillende verklaringen mogelijk. Ik schrijf morgen een wat uitgebreider verslag. Good night everyone and sleep well!

 2. INGEKOMEN BERICHT

  Ha Micha,
  Interessant stuk, juist vandaag geplaatst, in het kader van jouw hoger beroep van gisteren:
  http://www.nrc.nl/next/2016/05/14/rechtspraak-kan-nog-een-heel-stuk-openbaarder-2314904
  Alleen jammer dat schrijver dezes in de op een na laatste alinea alsnog in de fout gaat. En dat hij – dit terzijde – dezelfde persoon is die ik vanwege zijn demoniseringscommentaar mede schuldig acht aan de dood van Pim Fortuyn.
  groet,
  Erik

 3. Alleszeggend is dat AD-man Chris Klomp wel een demoniserend stuk schreef in de opmaat naar de zitting, maar het niet ‘de moeite waard vond’ de zitting zelf te verslaan.

  1. Chris Klomp vond de zaak, net zoals alle nieuwsmedia, oninteressant. Daar heeft hij natuurlijk gelijk in. Het fenomeen complotidioten op het internet is wel belangwekkend maar individuele gedoetjs van geïsoleerde plottertjes niet.

 4. De zitting was niet geheim, malle fantast, er was publiek bij die de gehele zitting kon bijwonen.

  Dat jij de voorspelde zeperd liep in deze hopeloze rechtszaak betekent niet dat de rechtspraak hier niet deugt, dat was pas het geval geweest als je juridisch een teen aan de grond had gekregen.

Geef een reactie