OM-TOP GING OP PEDO-REIS NAAR THAILAND MET IN DE GELEDEREN DEMMINK-WITWASSERS TEN KATE EN BOLHAAR DIE OOK IN DE WASHINGTON-PEDO-DELEGATIE ZATEN!

WARNER TEN KATE (foto) EN HERMAN BOLHAAR DIE IN 2013 NAAR WASHINGTON REISDEN IN EEN GEHEIME MISSIE DE ‘DEMMINK-BOM’ ONSCHADELIJK TE MAKEN REISDEN IN 2012 NAAR… BANGKOK! * IN BANGKOK WAREN OOK AANWEZIG SEKSMONSTER VAN NIMWEGEN EN ZIJN ‘LOVEBIRD’ BLOOS DIE HIJ OP DE TROON HEES BIJ HET FUNCTIONEEL PARKET * VANDAAG CRISIS- PEDO- EN SEKS-BERAAD BIJ HET OM * IS VINCENT LEENDERS DAARBIJ OOK AANWEZIG? * HERMAN BOLHAAR IN 2012 IN PEDO-STAD BANGKOK, IN 2013 PRO-DEMMINK IN WASHINGTON EN IN 2018 NATIONAAL RAPPORTEUR KINDERHANDEL EN PEUTER-VERKRACHTING

Het is niet te bevatten allemaal, maar we kunnen nu wel concluderen dat de tikkende tijdbom bij het OM waar decennia lang een cultuur is gecultiveerd van pedofilie, corruptie en criminaliteit thans tot ontploffing komt. De enige reden die we kunnen bedenken dat deze schone taak juist door Marcel Haenen van NRC Handelsblad op zich wordt genomen is om deze tijdbom die so wie so tot ontploffing zou komen -bijvoorbeeld door het komende proces tegen Vincent Leenders- in handen te spelen van een ‘bevriende journalist’ die de schade nog enigzins beperkt kan houden, bijvoorbeeld door alle pedofilie buiten de verhalen te houden. Want ga er maar vanuit dat de OM-top zich in Bangkok op extreme wijze te ‘goed heeft gedaan’ aan Thais kindervlees! De cultuur van kinderverkrachting bij het OM is voor het eerst aan het licht gekomen in de Rolodex-zaak eind jaren 90 toen bleek dat een drie-tal hoofdofficieren zich schuldig maakten aan het verkrachten van minderjarigen. Tegen deze drie werden onder ede verklaringen afgelegd door opsporingsambtenaren. Er werd niet ingegrepen en de weerzinwekkende cultuur van kinderverkrachting kon zich vrijelijk verspreiden en uitzaaien. Thans bestaan er uiterst serieuze verdenkingen van pedofilie tegen de topman van het OM, Gerrit van der Burg. Wat dat in handen spelen van de tijdbom bij een ‘bevriende journalist’ betreft: we zien as we speak precies hetzelfde in de VS waar de FBI en de CIA alle info over de spionage van de Trump-campagne in handen hebben gespeeld van The New York Times en The Washington Post -ook hier om wat so wie so naar buiten gaat komen zo ‘a decharge’-mogelijk te spinnen voor de macht. We plaatsen hieronder screenshots van het artikel van Marcel Haenen.

7 Replies to “OM-TOP GING OP PEDO-REIS NAAR THAILAND MET IN DE GELEDEREN DEMMINK-WITWASSERS TEN KATE EN BOLHAAR DIE OOK IN DE WASHINGTON-PEDO-DELEGATIE ZATEN!”

 1. Dat Pedo-reis heeft u er zelf van gemaakt, wederom zonder enig bewijs. Alleen het feit dat het land bekend staat om zijn kinderprostitie telt voor u, zo lijkt het.

  Daarover gesproken, u was zelf toch ook een aantal keer in die contreien? Volgens uw logica zou u dan zelf ook mogelijk een pedo-reis hebben gemaakt. Of geld dat alleen als je als hoge ome naar dat land afreist?

  1. Nee, dat laatste niet, maar weer wel als deze ‘hoge omes’ deel uitmaken van een organisatie waarvan meerdere topmensen zijn ontmaskerd als pedofielen, nota bene door opsporingsambtenaren onder ede, waarvan de hoogste man in een zware reuk staat van pedofilie en waarvan de man die de absolute baas was, Joris Demmink, een zekere pedofiel is. Ook een organisatie waavan een andere topman, Vincent Leenders, binnenkory gaat worden berecht wegens pedofilie. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

   1. Dank voor uw reactie.

    In dat geval is het zeker verdacht, maar geen feit. Een feit is het pas als het controleerbaar is. Welnu, waar kan ik dat doen? Kan ik iemand spreken die hen heeft betrapt? Foto’s zien? Iets anders wat uw vermoeden staaft zodat het tot feit kan worden gebombardeerd en de schuldigen bestraft?

     1. Desondanks is het uitgekomen, dus dan moet de rest achterhalen ook niet zo moeilijk zijn.

      Wat mijn punt is: Prima dat u uw vermoedens presenteert, maar doe het dan ook als zodanig en niet als feit.

   2. Ga nog maar even door want ik ben benieuwd hoeveel concrete gevallen er zijn, inclusief veroordeling. En de vervolging en eventuele berechting bewijst, dat het helemaal niet zo beroerd gesteld is met de Nederlandse rechtsstaat. En dat gegeneraliseer slaat natuurlijk helemaal nergens op: alsof ook meteen iedere Nederlandse journalist een volslagen idioot is omdat MK er ook een beweert te zijn.

 2. waar decennia lang een cultuur is gecultiveerd van pedofilie, corruptie en criminaliteit…
  ———————-
  Psychopaten zoals Bernhard en de NIET (!) uit de vorstelijke bloedlijnen stammende, ja niet eens adellijke (!!!) maar ooit met IJSKOUD proactief psychopathisch geweld, ANTI-sociaal verraderlijk misbruik makend van menselijke tekortkomingen in de (voor psychopaten onacceptabele: alles op zijn plaats…..kom nou) feodale samenleving, via een zwakke of (eerder) verraderlijk gepositioneerde bisschop-landsheer, ILLEGAAL (!) in het strikt aan logisch en moreel hoogbegaafden/nobelen voorbehouden (!) feodale bestuur GEÏNFILTREERD, DOEN DIT (kenmerkend….. de boel totaal op de kop zettend):

  —————–
  In any society in this world, psychopathic individuals and some of the other deviant types create **an active network of common collusions**, partially (completely, like ALIEN) estranged from the community of normal people… Their sense of honor bids them to cheat and revile that ‘other’ human world and its values at every opportunity.” (Lobaczewski, 138)

  “We could list various names ascribed to such organizations… gangs, criminal mobs, mafias… (zoals de proactief agressief gewelddadige roversbende rond Laurenburg, waaruit de zich later zo noemende Van Nassau/Oranjes stammen…:DSR) which cunningly avoid collision with the law while seeking **to gain their own advantage.**

  Such unions frequently **aspire to political power** in order to impose their expedient legislation upon societies in the name of a suitably prepared ideology, deriving advantages in the form of **disproportionate prosperity** and the **satisfaction for their craving of power.”** (Lobaczewski, 158)

Geef een reactie