BIDDEN EN WACHTEN OP HET ANTWOORD VAN DE RUSSEN – RUTTE, DEMMINK EN DE TELEGRAAF DANSEN VAN VREUGDE IN DE HOOP OP MILJOENEN DODEN

VERVLIEGT ALLE HOOP? SLAGEN DE PEDOFIELEN ER ALSNOG IN DE WERELD TE VERWOESTEN IN EEN ORGIE VAN DOOD, BLOED, VERDERF EN VERKRACHTING? * DE VAN PEDOFILIE VERDACHTE BERT KOENDERS KOMT KLAAR VAN GENOT

6 Replies to “BIDDEN EN WACHTEN OP HET ANTWOORD VAN DE RUSSEN – RUTTE, DEMMINK EN DE TELEGRAAF DANSEN VAN VREUGDE IN DE HOOP OP MILJOENEN DODEN”

 1. Russia’s Foreign Ministry has condemned the attack as an example of the “reckless attitude” that has only worsened “existing world issues” and created a “threat to international security.”
  ————
  “Reckless attitude, reckless attitude”…….aan wiens ‘(alien) mindset’ doet dat mij denken……

  Nee, deze ijskoude horror-clown, medeplichtige aan “Dresden”…..het zal toch niet:

  https://www.youtube.com/watch?v=ELDe955ViJs

 2. Sergey Lavrov who said the US missile attack on a Syrian airbase is an act of aggression under a far-fetched pretext and is reminiscent of the 2003 invasion of Iraq.
  ————————-
  Ja, dan zitten we bij “Piet Hein” Donner precies goed met ons verzoek om deze illegale daad te vervolgen.
  Hij weet alles van GolfoorlogII heeft ons land zelfs ijskoud medeplichtig gemaakt en is dus dé expert om deze onverkwikkelijke aangelegenheid doortastend aan te pakken!

  PB BV heeft de zaakjes goed voor elkaar mensen: dat verdient een nieuw regeringsvliegtuig!

 3. Misschien kunnen we aangifte gaan doen bij de PB BV Politie (de laatste abonnees van De Telegraaf en de PB BV Staatscourant) en een rechtszaak beginnen……

  De PB BV democratie staat voor niets!

 4. DE VAN PEDOFILIE VERDACHTE BERT KOENDERS KOMT KLAAR VAN GENOT
  —————–
  We kunnen nog aan oorlogsmisdadiger “Piet Hein” Donner van de Raad van PB State gaan vragen, of hij deze aanval op een soeverein land wil gaan vervolgen of ons anders het KEIHARDE (!) bewijs te tonen van (psychopaat?) Assads bizarre en BEVREEMDEND slecht geplande gas-aanval.

Geef een reactie