‘BIG PROTEST IN DC ON JANUARY 6TH! BE THERE, WILL BE WILD’!

LAATSTE NIEUWS TAKEDOWN PEDO DEEP-STATE: NU HET UUR U SNEL NADERT, LOPEN STEEDS MEER MENSEN UIT HET TRUMP-KAMP OVER NAAR DE PEDO’S * MIKE PENCE EN WILLIAM BARR HAKEN AF * SCOTUS EN DOJ WEIGEREN HUN WERK TE DOEN EN DE PEDO’S TE EXPOSEN * DAT BETEKENT DAT HET MOET KOMEN VAN ‘WE THE PEOPLE’ EN DAT IS PRECIES WAT GAAT GEBEUREN! * TRUMP HEEFT HET GEZEGD VANAF HET BEGIN: WE’LL GIVE THE COUNTRY BACK TO THE PEOPLE!

2 Replies to “‘BIG PROTEST IN DC ON JANUARY 6TH! BE THERE, WILL BE WILD’!”

  1. Onze alom geliefde Kysia Hekster heeft zojuist bericht, dat de “oranje koning” Willem van Amsberg bekend heeft gemaaktt dat hij zijn bescheiden traktementje dit jaar belastingvrij overmaakt naar de gezamenlijke voedselbanken.
    Ook zal hij, diep schaamte- en berouwvol, zodat hij (terecht) haast niet meer in de spiegel durft te kijken, het bijeen geroofde “oranje vermogen” verdelen onder de nabestaanden van de slachtoffers en bestolenen.

    De waarlijk koninklijke koning waarschuwt ons verder in zijn jaarlijkse Kerst-toespraak indringend, voor de bekende ‘soothing voice’, de zoetgevooisde stem, de naar binnen sluipende prettig zachte stem van “de redelijkheid die ons onredelijke zaken wil laten accepteren” alsof e.e.a. NORMAAL is……..en die van psychopaten zo bekend is.

    Vrolijk Kerstfeest !

Geef een reactie