BIJBELSE ENDGAME, HELL ON EARTH (2); WE WETEN NOG STEEDS BIJNA NIETS OVER COVID-19

WAAR KOMT HET VIRUS VANDAAN? * HOE DODELIJK IS HET? * WAARAAN STERVEN DE MENSEN PRECIES? * KUN JE ERVAN GENEZEN? * ZIJN ER NATUURLIJKE STOFFEN DIE BESCHERMING BIEDEN? * WAT IS DE EXACTE STRUCTUUR VAN HET VIRUS? * WE MOGEN HET ALLEMAAL NIET WETEN EN DAT BEWIJST WAT ONS BETREFT DAT WE HIER TE MAKEN HEBBEN MET EEN DEEP STATE-OPERATIE

Sta eens even stil die die Osterhaus en die Fouchier. Hoe lang zijn die mensen nou aan het knutselen met virussen ‘in het algemeen belang’? Een jaar of twintig? En wat is het gevolg van al hun geknutsel en ‘onderzoek’? Dat de wereld beter, veiliger, gezonder is geworden? Nee, precies het tegendeel! We dreigen nu te worden uitgemoord door een horror-virus dat alle kenmerken heeft van een laboratorium-creatie -en dat nadat beide heren eerst meer dan tien jaar hebben kunnen ‘oefenen’ met allerlei ‘griepen’: vogel, varkens, Mexicaanse en met ‘uitvindingen’ als SARS, MERS en Ebola! What does this tell you? Ab en Ron: bedankt!

4 Replies to “BIJBELSE ENDGAME, HELL ON EARTH (2); WE WETEN NOG STEEDS BIJNA NIETS OVER COVID-19”

 1. WAAR KOMT HET VIRUS VANDAAN? * HOE DODELIJK IS HET? * WAARAAN STERVEN DE MENSEN PRECIES? * KUN JE ERVAN GENEZEN? * ZIJN ER NATUURLIJKE STOFFEN DIE BESCHERMING BIEDEN? * WAT IS DE EXACTE STRUCTUUR VAN HET VIRUS? * WE MOGEN HET ALLEMAAL NIET WETEN

  Jawel hoor, maar Kat kan blijkbaar weer eens niet googelen:

  Oorzaak wellicht een of ander schubdier. De SARS-uitbraak in 2002 is te herleiden naar een civetkat die werd verhandeld op een Chinese markt

  Wetenschappers gaan ervanuit dat 2019-nCoV zich verspreidt via druppels, door bijvoorbeeld niezen en hoesten.

  Genoom virus is inmiddels volledig bekend en wordt al sinds januari gedeeld door labs om remmers en antistoffen te ontwikkelen.

  Het virus gebruikt de cellen van de luchtwegen als gastheer. De gevolgen van de infectie lopen uiteen van een milde verkoudheid tot een longontsteking. Merendeel overlijdt er niet aan. De incubatietijd van 2019-nCoV varieert van twee tot veertien dagen.

  1. 1. Waarschijnlijk totaal onjuist; steeds meer bewijs voor herkomt uit biolab in Wuhan; 2. Je zegt niets over hoe dodelijk het is; ik heb eerder mortality rates gepubliceerd van 2 tot 14%. Maar nu zijn er ook berichten dat ‘genezen’ mensen weer opnieuw kunnen worden geinfecteerd; 3. Je zegt niets over waaraan mensen precies sterven; 4. Kun je ervan genezen? Weten we dus niet; 5.Stoffen die bescherming bieden? Zeg je niets over. Het meest genoemd worden nu Vitamine C, colloidaal zilver en chloor; 6. Structuur van het virus? Hierover grote onzekerheid nadat eerder werd onthuld dat er elementen van het HIV-virus inzitten -later werd het betreffende artikel onder extreme druk weer ‘ingetrokken’. So far voor de misdadige en mogelijk dodelijke bijdrage van vriend Jos Janter alias ‘dinges’.

   1. ‘steeds meer bewijs voor herkomst uit biolab in Wuhan’. Dat ‘steeds meer bewijs’ is een riedeltje dat we zo langzamerhand wel van je kennen. En uiteraard lever je dat bewijs weer eens niet.

    ‘Het meest genoemd worden nu Vitamine C, colloidaal zilver en chloor’

    Het meest genoemd? Door plottertjes zeker, met hun eeuwige wonderolie colloidaal zilver.

    Kun je ervan genezen? Ja, het merendeel wordt na de incubatie ontslagen. Een normale griep levert jaarlijks 3 tot 5 miljoen ernstige zieken en 250.000 tot 500.000 doden op.

    Er zaten geen elementen in van het HIV virus in de zin van stukjes HIV. Het gaat om DNA sequenties die evenzeer in andere virussen zijn aangetroffen. De onderzoekers haalden HIV aan omdat die sequenties zouden kunnen bijdragen aan de snelle verspreiding.

    Maar ja, Kat komt weer eens niet verder dan Niburu, die er geen klap van begrijpen.

   2. Wat ben jij toch aartsdom!! En dat niet alleen; je doet ook nog eens een hoop moeite om dit aan de grote klok te hangen. Vrijwel alle vragen beantwoord je zelf:
    1. waar komt het virus vandaan? – uit een biolab in Wuhan dus!
    2. hoe dodelijk is het? – tussen de 2 en 14% dus, leert ons een begaafd onderzoeksjournalist…
    3. waaraan sterven mensen precies? – aan aandoeningen van de luchtwegen dus!
    4. kun je ervan genezen? – ja dus, vertel je zelf bij vraag 3, en ook weer ziek worden zelfs. En zo werkt dat met virussen inderdaad; daar word je voor een bepaalde tijd resistent voor, varierend van een paar dagen tot levenslang. En aangezien je zelf met een mortality rate van 2-14% komt, overleeft dus 86-98%. Kan je zelf niet rekenen?!
    5. Beschermende stoffen zouden volgens jou al bekend moeten zijn een paar maanden na het ontstaan van het virus? En wie zou dat dan zo snel ontdekt moeten hebben? En hoe? Het lijkt warempel wel of je helemaal niks van virologie weet!
    6. Structuur van het virus? Elementen van HIV? Yep, jij snapt helemaal niks van virussen. Zitten er in jou en mij elementen van een baviaan? En hebben we daarom rode billen?

    Maar wat maakt het allemaal uit? In jouw hoofd is het bij voorbaat al een complot van de deepstate. Dat was het al toen het virus zelf nog niet wist dat het bestond. Evenals alle virussen die zich in de toekomst nog gaan ontwikkelen. En de bacteriële ziektes, en de aanslagen, en de moorden, de oorlogen, de aardbevingen, de tsunami’s, UFO’s, chemtrails, G5, -6 -7 en -8, …..,

Geef een reactie