BINNEN EEN WEEK NA WESTENBERG: DAAR GAAT WEER EEN VIJAND VAN MICHA FLAT OUT! MAAR REMEMBER: MICHA IS DE GROTE CRIMINEEL!

COMING UP: DE VERVOLGSTAPPEN VAN MICHA IN DE ZAAK-WESTENBERG/MICHA-CLAIM * INTEGRITEITSREGELS ‘GESCHONDEN’? DE ZWARTE MAFIA ZEGT GEWOON TEGEN MICHA: ‘FUCK YOU! JE KRIJGT GEEN EUROCENT OMDAT JE ONZE PEDOFIELEN HEBT EXPOSED!’

2 Replies to “BINNEN EEN WEEK NA WESTENBERG: DAAR GAAT WEER EEN VIJAND VAN MICHA FLAT OUT! MAAR REMEMBER: MICHA IS DE GROTE CRIMINEEL!”

  1. Het is wel frappant dat onze waarheidsjournalist Micha Kat, nu er ECHT eens een keertje iets niet helemaal in de haak is bij het OM, aangewezen is op nota bene het NRC (u weet wel; die smerigûh krant met al dat nepnieuws mensûh), en nog wel in de vorm van de ECHTE journalist Marcel Haenen. Want onze Micha wist uiteraard al die jaren nergens van, want zo’n goeie journalist is hij.

    Dat geeft toch een heel andere kijk op zijn “aai dunnoo mensûh, wij doen ook maar verslag”. Micha weet dus inderdaad he-le-maal niets, en kan ook he-le-maal niets. Niet anders tenminste dan daar in Ierland een beetje om geld zitten te schooien bij de verstandelijk beperkten die zijn filmpjes bekijken. Deeeeep behaaind ennemie laains!

Geef een reactie