BIZAR EN ALARMEREND BERICHT OVER AUNT KAJSA DIE BLIJKBAAR OOK HAAR STEM HEEFT VERLOREN: ‘KANS IS GROOT DAT ZE VOORLOPIG NIET TERUGKEERT’ -GEEN FOTO, GEEN TEKEN VAN LEVEN

BLIJKBAAR IS AUNT KAJSA ‘BILDERBERG’ EN ‘FAKE NEWS’ OLLONGREN ER ZO ERNSTIG AAN TOE, DAT ZE NIEMAND MEER TE WOORD KAN STAAN, ER GEEN FOTO VAN HAAR GENOMEN KAN WORDEN EN DAT ZE ZELFS NIET MEER IN STAAT IS DE RIJKSVOORLICHTINGSDIENST OF HET KABINET VAN DE KONING EEN BERICHT TE LATEN OPSTELLEN * ONDERSTAAND ARTIKEL UIT HET AD VAN 20-12 HEEFT ALLE KENMERKEN VAN FAKE NEWS * WAAROM NIETS IN DE ANDERE MEDIA OVER HET LOT VAN WIE EENS DE OP EEN NA MACHTIGSTE POLITICUS VAN NEDERLAND WAS?

WAT IS HET LOT VAN HALBE ZIJLSTRA EN BERT KOENDERS? IS MARK RUTTE ZIJN EX-MINISTERS AAN HET UITMOORDEN?

Het is nog niet zeker of D66-politica Kajsa Ollongren na de kerstvakantie meteen weer kan beginnen als minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Ollongren zit sinds oktober ziek thuis vanwege complicaties na een operatie aan haar bijholtes. Haagse bronnen melden aan deze krant dat Ollongren waarschijnlijk nog niet zodanig is hersteld dat zij na het kerstreces weer aan de slag kan. Begin november werd ze tijdelijk uit haar functie ontheven en werden haar taken overgenomen door collega’s uit het kabinet. Een woordvoerder zei toen dat Ollongren in ieder geval tot en met het kerstreces niet zou werken. Het is nu de vraag of zij in januari weer aan de slag gaat. Het ministerie komt daarover waarschijnlijk ergens in de komende weken met een mededeling. De kans is groot dat haar vervangers Raymond Knops (CDA, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en Stientje van Veldhoven (D66, minister voor Milieu en Wonen) hun werk voorlopig voortzetten. D66-minister Wouter Koolmees nam de taak van vicepremier van Ollongren over.

Eén reactie op “BIZAR EN ALARMEREND BERICHT OVER AUNT KAJSA DIE BLIJKBAAR OOK HAAR STEM HEEFT VERLOREN: ‘KANS IS GROOT DAT ZE VOORLOPIG NIET TERUGKEERT’ -GEEN FOTO, GEEN TEKEN VAN LEVEN”

  1. Inderdaad is alle ‘pure evil’ *mogelijk* (ik kan niet zeggen of het i.c. zo is), wanneer de ‘alien mindset’ aan de (echte) stuurknuppel zit.

    En aangezien er niet specifiek op deze aberratie getest wordt (en gruwelijke *anti-menselijke* misdaden zoals Dresden, Hiroshima, Tokio, Nagasaki etc. etc.) niet met gestrengheid vervolgd en bestraft worden, ligt het in de lijn der verwachtingen, dat ze daar inderdaad precies zitten.

Geef een reactie