BLENDLE: EEN GROTE ZWENDLE, NET ALS NRC NEXT DAT WAS

LEES HET HELE VERHAAL OVER DE LIEGENDE, BEDRIEGENDE EN WANHOPIGE MSM OP ONZE MEDIA-WEBSITE NRCOMBUDSMAN * COMING UP: DE REACTIE VAN CHRIS KLOMP OP ZIJN ONTMASKERING OP YOUTUBE * TROLLEN WORDEN STEEDS WANHOPIGER EN AGGRESSIEVER ZOALS BLIJKT UIT DE ONDERSTAANDE POSTING VAN ‘POES MIS’

[wp_ad_camp_1]

Een vermakelijk gesprek van Chris Klomp met Micha. Chris laat Micha alle hoeken van de kamer zien en Micha probeert zwetend het gesprek te beëindigen. Chris stelt Micha de vraag die ik hem ook vaak stelde: Demmink zou duizenden kinderen hebben verkracht en vermoord en is het mogelijk één geval te documenteren? Dat lukt Micha niet want hij zoog het allemaal uit zijn duim. Zijn stotterende verweer is zowel vermakelijk als aandoenlijk: het betrof duizenden weeskinderen zonder ouders die om die reden ook geen aangifte konden doen. Chris ontmaskert Micha in het gesprekje als een leugenachtige fantast. Harder kun je niet door de mand vallen.

15 Replies to “BLENDLE: EEN GROTE ZWENDLE, NET ALS NRC NEXT DAT WAS”

 1. “”het betrof duizenden weeskinderen zonder ouders die om die reden ook geen aangifte konden doen.”””

  Ja en al die kids hebben geen verzorgers, en andere relates die dicht bij hen staan die uiteindelijk aan de bel trekken.

  Ach ja dat riedeltje gebruikte Kat eveneens in Ierland om Victoria te pleasen, om zodoende zijn woonruimte te ritselen.

   1. Dus, als ik Micha goed begrijp, heeft Joris Demmink duizenden baby’s van vluchtelingen verkracht, vermoord en in stukken gesneden.

    Een ferme beschuldiging. Kan Micha één geval noemen van zo’n in stukken gesneden kind? Je gaat ons toch niet wijs maken dat Joris de sporen van duizenden gevallen volledig wist uit te wissen?

   2. Nou dat wordt aardig wat snij en hakwerk, lijkt nogal een logistiek probleem om al die ledematen te verwerken.

    Misschien kan je daar wat meer in verdiepen als onderzoeksjournalist.

    Je hebt destijds Victoria wel het advise gegeven de kinderen in de oven te doen, dus ik denk dat je er wel verstand van hebt

 2. “”Nee Dinges ik krijg inderdaad geen duizenden van de Staat””

  mwoooaahaa volgens mij krijg je bijstand in de advocaatkosten, althans volgens mijn bronnen. Lijkt me dat dit al aardig in de papieren is gaan lopen en dit dus door de Nederlandse belastingbetaler wordt opgehoest.

  En dit dus door de jaren heen de duizenden al heeft bereikt, en dus je grappen en grollen erg lang kan volhouden

   1. zeker ik snappie, dat je tegen een gereduceerd bedrag kan jengelen.

    Overigens komt dat dan niet in conflict met je inkomsten van je bedelstichting

 3. Het is niet gezegd of in ieder geval lastig aantoonbaar dat de VERDACHTE nare narcisten fam. Van O-N (groot aandeelhouder van ABN-Amro en “goede maatjes” met Gerrit Zalm zoals eerder met Lambertus Neher) hier weer tot de nek inzit (wel in de weerzinwekkend krankzinnige Dresden Affaire), maar we moeten sowieso internationaal, in het belang van de normale mensen- en dierenwereld, op psychopathie gaan testen:

  ================
  ……Cashing money is carried out by proxy – who goes by the name Gökhan Kantardzhigil (Gokhan Kantarcigil) in the ABN-AMRO bank in Amsterdam (Netherlands).
  ================

 4. He, schrijft Poes Mis nu ook stukjes voor Revolutionaironline.com? Wordt het nu dan toch eindelijk het multi-auteurs platform dat was voorzien?

 5. Laat het de mensheid/burger duidelijk zijn:

  Als je een lichtgebouwde stad zoals Dresden, overspoeld zijnde met (immobiele) zware oorlogsgewonden en vluchtelingen, in totaal 1,2 miljoen mensen, psychopathisch IJSKOUD (een normaal krijgsman weigert dit en heeft dit te weigeren) in 3 uitgekiende golven na elkaar gaat TAPIJTbombarderen met 2650 (tweeduizendzeshonderdvijftig……ter vergelijk: zwaar door mariniers verdedigde zeehaven Rotterdam uiteindelijk gericht door 80 lichte en middelzware) met gruwelijk uitgeplozen (1945!) lading volgestouwde zware bommenwerpers, die daar 22,5 kiloton ofwel bijna een mix van 20 kilo tnt, fosfor en napalm per idividu op afwerpen,

  DAN HEB JE ÉÉN HELE GROTE PAN KOKENDE MENSENSOEP VAN ALLE RASSEN EN SOORTEN.

  En…..: een ongekend gruwelijk, grootschalig en walgelijk krankzinnig misdadig OORLOGSMISDRIJF.

  De nu schaars geventileerde (verzwijgen en wegdrukken is “beter”) 23.000- 25.000 doden van de VOLKOMEN krankzinnige USA/GB Dresden ‘psy-op’, zijn net zo goed mogelijk, als dat je een bom van 1000 kg MIDDEN onder een schoolbus met 50 gehandicapte kinderen laat ontploffen en dan door wetenschappers à la dr. Oetker laat verklaren dat er 1 dode gevallen is.

  De optelsom van WARE krankzinnigheid ‘alien mindset’ die daar achter zit, is tot ALLE (denkbare en ondenkbare) smeerlapperij in staat, ook tot het volledig in de puin draaien van complete landen en het vernaggelen van de complete MSM (die vinger aan de pols van de democratische rechtsstaat, waar IEDER individu telt).

  EEN PRECEDENT ZONDER WEERGA.

 6. Als het zo begint, wat kun je dan verder nog verwachten?

  Precies de meer recente details die MK uit deze poel van diepe/fundamentele corruptie lepelt!

 7. De MSM zit tot zijn nek in de USA/GB (BRD/PB BV) Dresden ‘psy-op’ en publiceert alles integraal wat die voorschrijft of bijv. de RVD of de MIVD/NAVO ze inblaast (NOS).

  Wat op de middelbare school niet verteld wordt, is o.a. (maar nogal kritiek) dat vele duizenden Nederlandse ambtenaren, dankzij het hoogverraad van Wilhelmina/Bernhard, wettelijk (!) konden worden verplicht om een standplaats in Nazi-Duitsland te accepteren.
  Onwettig (…..) onderduiken kon daarbij niet, wegens represaillemaatregelen die dan zouden worden toegepast.
  Dit maakt het hoogst BEVREEMDEND (bizar, eigenaardig, RAAR enz. enz.), dat deze in 1940 (ondenkbaar) verraderlijk de troon opgegeven hebbende familie hier na WOII doorgaat in de stijl van ‘never mind, go on’. En hoe!

  Normaliter is dat niet mogelijk natuurlijk.

 8. Kat is alleen nog maar met Klomp bezig. Zoals 90 procent van zijn stukjes alleen nog over hemzelf gaan. Dat noemt Kat dan de ‘macht controleren’, waarvoor zijn lezers dan ook nog geld moeten storten, want Kat is blijkbaar niet in staat om in zijn levensonderhoud te voorzien.

  1. Nee Dinges ik krijg inderdaad geen duizenden van de Staat, van Demmink, de Politie en/of het ‘Stimuleringsfonds voor de Pers’ of het ‘Fonds voor Bijzondere Journalistieke Projecten’.

Geef een reactie