7 Replies to “BLUNDERENDE BILDERBERG-KASJA BEWIJST HET: WE ZIJN AAN HET WINNEN!”

  1. Je kan met de jurisprudentie van hieronder (onderste link) met alle veiligheidshalve egards die bij een klokkenluider zoals jij zegt te zijn weer op Schiphol landen hoor Kat! Of ben je echt bang niet meer aannemelijk te kunnen maken dat er ergens wel degelijk vanaf een plaats delict de DNA-sporen van dit soort type vrije jongens gearchiveerd blijken te zijn? BRON

   “Recent was er een dna-match met een destijds gevonden spermaspoor op de plaats delict (een trappenhuis) vastgesteld. De verdachte verklaarde dit met het verhaal dat hij precies daar in die periode seks had gehad met een man. Een vrouw werd in Helmond in september 1999 heftig seksueel belaagd door een man toen zij de trap naar haar flat opliep. De man greep haar bij de keel, duwde haar op de trap en ging vervolgens op haar liggen. Hij kuste haar in de nek, betastte haar en probeerde haar spijkerbroek open te maken. Toen dit niet lukte, ging de man bovenop het slachtoffer op en neer en maakte hij zich uiteindelijk uit de voeten. De politie trof tijdens het sporenonderzoek een spermaspoor aan op de trap. Dit leverde onlangs een match op met het dna van de 48-jarige verdachte. De man ontkent de poging tot verkrachting. Hij zegt dat hij regelmatig seksuele contacten had met mannen in de directe omgeving van het appartement van het slachtoffer en ook op de bewuste trap. De rechtbank meent dat het niet voor de hand ligt om vóór de voordeur van de woning van iemand anders seks te hebben. Maar sluit dit ook niet uit. Ook overweegt de rechtbank dat het slachtoffer niet heeft gezien dat de dader tijdens het delict werkelijk zijn geslachtsdeel uit zijn broek heeft gehaald. Of er op andere plaatsen en voorwerpen (bijvoorbeeld op de kleding van de vrouw) identieke spermasporen zijn aangetroffen is niet onderzocht. Evenmin is onderzocht hoe lang een druppel sperma op de trap blijft liggen voordat hij opdroogt of in het beton van de trap trekt. Al met al kan de rechtbank het alternatieve scenario van de verdachte daarom niet zonder meer als onaannemelijk en ongeloofwaardig terzijde schuiven.”

 1. Pim Fortuin -je kon het met zijn politiek eens zijn of niet- wilde het Nederlandse volk vertegenwoordigen. En dan word je kapotgeschoten.

 2. Alle politici die spreekbevoegdheid hebben (dat zijn de politici die we allemaal kennen) horen achter de tralies. Het zijn zonder uitzondering criminele handlangers van Goldman Sachs. Onze democratie is verworden tot een dictatuur omdat onze democratie volledig gebaseerd is op de leugen dat de kiezers invloed hebben op het landsbestuur. Dat is bij geen enkele belangrijke beslissing het geval:

  Wilde Nederland in de EU? Nee. Tóch zijn we daar via de achterdeur ingerommeld. Nu de Duitsers opnieuw met tanks en militairen aan de Russische grens staan (“Das nie wieder”) heeft Mark Rutte daar alvast 1000 Nederlandse Ostfront-vrijwilligers (de “flitsmacht”) naartoe gestuurd. Willen we dat? Willen we Amerikaanse kernwapens op Nederlandse bodem waar onze regering geen enkele zeggenschap over heeft? Willen we het ESM-verdrag op grond waarvan het Nederlandse volk wordt uitgeplunderd om criminele bankiers overeind te houden? Willen we de herinvoering van de doodstraf in Nederland die -versluierd!- staat weergegeven in het Verdrag van Lissabon?

  Denk na mensen en hou godverdomme eens op met demonstreren vóór of tegen Zwarte Piet.

 3. Trouwens,’from behind enemy lines towards the frontlines’ betekent niet zoals jij aan het einde van het filmpje beweert ‘moving on’, maar houdt juist in dat je aan het terugtrekken bent!! Ga maar na; je bevindt je immers achter de vijandige linie, dus dan kom je via de frontlijn onze kant op. Dat is zeker in de richting van je bed, bad en brood voor 6 maanden en 7 dagen?

 4. Oja, de hele PP-elite is weer eens een keertje aan het instorten, voor de miljoenmiljardste keer. En dat allemaal omdat de hele toekomst van nepnieuws afhangt van één knopje in facebook ditmaal!
   
  Wel, het enige opmerkelijke in dit filmpje is dat Micha eens een keertje niet om geld bedelt. Dat zal wel snel weer worden hersteld…

Geef een reactie