BOERENOPSTAND! DE CORRUPTE EN COMPLEET INCOMPETENTE NEP-MINISTER SCHOUTEN MOET OP DE KNIEEN: NU EISEN DE BOEREN EXCUSES!

NA WEKEN VAN DE MEEST WEERZINWEKKENDE INTIMIDATIES EN TERREUR VANUIT KABINET EN MSM TEGEN DE BOEREN WAARBIJ ZELFS DE HOLOCAUST WERD INGEZET OM DE BOEREN TE DEMONISEREN (GAAT DAAROM EEN GROTE DELEGATIE VAN PEDO-POLITCI NAAR AUSCHWITZ?) KRIJGEN RUTTE CS. DE BAL NU VOL IN THE FACE TERUGGEKAATST * ALLE SEINEN WIJZEN OP OORLOG VANAF KOMENDE WOENSDAG * DE BOEREN WETEN NU DAT RUTTE NIETS MINDER WIL DAN HUN TOTALE VERNIETIGING -EN DE VERKRACHTING VAN HUN KIDS DOOR PEDOFIELEN EN HEBBEN DUS NIETS MEER TE VERLIEZEN


Hier wordt precies uitgelegd waar de boeren tegen in opstand komen: de corrupte, criminele en pedofiele Haagse mafia-swamp waarin iedereen onder leiding van Rutte III onder een hoedje speelt over de lijken van de ‘gewone boer’

Boerenorganisatie Farmers Defence Force heeft, nadat ze vorige week door het stof moest, bepaald niet ingebonden. Vandaag eist de groep in een verklaring excuses van minister Carola Schouten van Landbouw. Komende woensdag zijn de boeren van Farmers Defense Force (FDF) van plan opnieuw actie te voeren. “Dan willen WIJ excuses van Schouten”, staat in de verklaring. “Wij boeren die zij zo vaak zo onterecht behandeld heeft.” Vorige week nog werd de organisatie op het matje geroepen door de minister vanwege de dreigende taal die FDF had uitgeslagen. Nadat de organisatie eerst weigerde, kwamen er uiteindelijk toch excuses.

Tweede Wereldoorlog
Toen speelde mee dat dat de tweede keer in korte tijd was dat de boerenorganisatie zich onfris had uitgelaten. In december vergeleek FDF-voorman Mark van den Oever de situatie van boeren in Nederland nog met die van joden in de Tweede Wereldoorlog.

Eén reactie op “BOERENOPSTAND! DE CORRUPTE EN COMPLEET INCOMPETENTE NEP-MINISTER SCHOUTEN MOET OP DE KNIEEN: NU EISEN DE BOEREN EXCUSES!”

  1. Die zgn. standsorganisaties zoals het LTO zijn als ik mij niet vergis een uitvinding van de psychopathocratie.
    Meer dus om macht en controle net zo te scheiden als bij de zogenaamde 3 staatsmachten met psychopaten op alle sleutelposities: NIET dus.

    Psychopaten zijn *totaal* niet “van de macht (echt) verdelende”……..

Geef een reactie