7 Replies to “BOLHAAR HET EN OM ZIJN DEFINITIEF DE WEG KWIJT: REACTIE OP MICHA’S DNA-BRIEF”

 1. “”Dat zou natuurlijk voor alle partijen een elegante en pijnloze way out zijn.”””

  schijnbaar heeft OM geen gezichtsverliers en staan ze totaal in hun recht, en hebben niks van doen met bovengenoemde glibber tekstjes.
  Lijkt me eerder dat je aanhaalt welk recht er spreekt, dat jij ontzien moeten worden in plaats van elegante bla bla bla

 2. Micha die zich gelijk stelt met de recherché ……………

  Het lijkt mij dat de werkgever er baat heeft bij opsporing, bijv. bij een moord waar belang bij is om de bewijsstukken zuiver te houden van valse sporen.

  Vanuit de werknemer is er dus bezwaar, …………

  30.ooo klanten die nog hun dna moeten afgeven ………… euh heer Kat ze moeten toch ergens beginnen.

  Overigens vreemd dat je na al die Jaren nog effe moet uitzoeken, hoe het een en ander in elkaar zit betreft DNA afgifte. Ga je zo altijd te werk met zaken die je aanhaalt??

  Overigens lijkt me de afwijzing ook gestoeld op zwakke aandragingen, heeft Stapel die opgesteld of is het een brouwseltje van Kat zelf??

  Overigens zijn er mensen die er onder uit zijn gekomen, alleen ga ik je dat niet voorkauwen jullie gaan zelf maar eens aan het werk.
  Het kan natuurlijk ook zijn dat je geen reet om dat hele DNA verhaal geeft en dit vervolgens alleen gebruikt om te kunnen jengelen.

  O

 3. Als je het goed op een rijtje zet, gaat de brief nergens inhoudelijk in op de argumenten van van Micha Kat bij monde van zijn advocaat. De afwijzing vindt plaats op formele gronden: we mogen het niet uitvoeren. Echter, de executie-officier van justitie blijkbaar wel. Dat is eigenlijk positief, want dat betekent dat Micha Kat wellicht gelijk kan krijgen, mits hij zich tot de juiste persoon wendt. Rennen, joh!

 4. https://m.youtube.com/watch?v=7RByaf1utmA

  =================
  Dat zou natuurlijk voor alle partijen een elegante en pijnloze way out zijn.
  =================

  Psychopaten zijn daar niet in geïnteresseerd.

  Ze zijn geïnteresseerd in perverse = absolute/autoritaire macht en controle.

  Mensen weten wel, dat je een medemens niet met de rug tegen de muur moet dringen, maar psychopaten gaan gewoon onverstoorbaar machinaal door, waar een mens (met min of meer morele intelligentie) ophoudt.

 5. Klein denkfoutje is dat bij psychopaten nu juist aberratief de menselijkheid ontbreekt, zoals bij andere genetische afwijkingen bijv. de ruggengraat of een deel van de hersenen.

  Je heb een driedimensionaal op macht en controle gerichte, bijkans onvermoeibare en extreem energieke automaton die, in werkelijkheid ‘dead inside’, menselijkheid (het ding kan niet anders) ACTEERT. Vele mensen worden door die glibberdingen gebiologeerd als door de dood zelve.
  Maar het is dus een overheersende en onderdrukkende MOORDROBOT.

  Integriteit van het MENSELIJK lichaam zal bij hen als volgt uitpakken:

  Ze martelen mensen dood. “It was bad” zoals bij de door psychopaat Dick Cheney bevorderde martelpraktijken (ik zal de link in een volgende reactie nogmaals plaatsen).

  Ze doen ogenblikkelijk jengelend en glibberend een beroep op de “integriteit van het menselijk lichaam” als ZIJ onderzocht moeten worden.

 6. Je zou die laatste alinea ook kunnen lezen als een ‘uitnodiging’ ons te wenden tot de genoemde excecutie-officier om de hele zaak nog eens te bekijken; wellicht dat deze dan ‘bij nader inzien’ toch besluit dat het afnemen van mijn DNA niet door hoeft te gaan. Dat zou natuurlijk voor alle partijen een elegante en pijnloze way out zijn.

Geef een reactie