BOLSONARO EEN MAAND LATER: ‘HIJ DURFT ZIJN CRUCIALE OPERATIE NIET TE ONDERGAAN IN ZIJN EIGEN LAND UIT ANGST ALSNOG TE WORDEN VERMOORD’

DE BRAZILIAANSE MSM GAAT GEWOON DOOR MET HUN AANVALLEN OP BOLSONARO PRECIES ZOALS DE MSM IN DE VS * HET GEVOLG: DE MSM DREIGEN MASSAAL FAILLIET TE GAAN MET REDE GLOBO (HET BRAZILIAANSE CNN) VOOROP

Een maand na de sensationele monster-zege van Bolsonaro (en een maand voordat hij de roer overneemt) in zwaar gemanipuleerde verkiezingen (zijn ‘echte’ percentage ligt rond de 70%) blijven de MSM hem nog altijd demoniseren als homohater, vrouwen-basher, martelende sadist die (volgens Marjon van Royen en Marcel Gelauff) ‘elektroshocks op gelachtsdelen’ uitdeelt, junta-fetisjist en sinds kort ook ‘verwoester van het regenwoud’. Het is een exacte kopie van de reactie van de MSM in de VS op de overwinning van Trump -ook in zwaar gemanipuleerde verkiezingen. Als gevolg van deze misselijkmakende Bilderberg-propaganda stevenen vele MSM-outlets nu af op een faillissement, want het volk in Brazilie is er al lang klaar mee. Verbijsterend dat deze media de ondergang blijkbaar verkiezen boven het objectief berichtgeven over een met overweldigende meerderheid gekozen president! Wat zegt dat over deze media, het onaantastbaar geachte Rede Globo voorop? Er zijn gelukkig ook kanalen (net als Fox in de VS) die niet meedoen aan de haat- en lastercampagnes van de NWO zoals Rede Record en SBT.

De gezondheidstoestand van Bolsonaro is nog altijd precair na de bijna succesvolle moordaanslag begin september. Hij heeft nog steeds een ‘colostomie’ waardoor hij zijn ontlasting moet doen in een zak. Dit moet operatief worden hersteld tot de normale situatie maar als gevolg van een infectie kan hij deze operatie nu nog niet ondergaan. De ingreep is nu gepland voor januari na zijn installatie als president. Maar het is zeer de vraag of hij de operatie in Brazilie zal ondergaan omdat er serieus rekening mee wordt gehouden dat hij in handen kan vallen van artsen van de NWO die hem in plaats van te opereren zullen vermoorden.

Zijn kabinet is intussen (bijna) rond. De belangrijkste naam is Paolo Guedes (foto) die minister van Economische Zaken wordt. Hij is een prominente vertegenwoordiger van de Chicago School van economen en reeds direct na zijn overwinning trok de economie in Brazilie aan en steeg de beurs waarover zelfs De Telegraaf moest berichten. Opnieuw het Trump-effect. De tweede qua belang is vice-president Hamilton Mourao, een gepensioneerde generaal -deze keuze was voor de MSM natuurlijk weer aanleiding Bolsonaro er direct van te beschuldigen dat hij ‘een nieuwe staatsgreep wilde plegen’. Ook de minister van Defensie (Fernando Azevedo e Silva) en de nationale veiligheidsadviseur (Augusto Heleno) zijn ex-generaals dus die installatie van de nieuwe, extreem-sadischte martel-junta van Marjon van Royen lijkt wel zeker. Als derde moet worden genoemd Sergio Moro die Justitie krijgt. Hij is de grote man achter de operatie ‘car wash’ die uiteindelijk leidde tot de veroordeling en internering van ex-president Lula. O ja: dat Bolsonaro een vieze, inferieure vrouwen-hater is blijkt wel uit het verbijsterende feit dat hij (voor zover thans bekend) slechts een vrouw in zijn kabinet opneemt (Landbouw): Tereza Cristina da Costa (foto).

Zijn racisme wordt bewezen doordat we geen enkele neger terugvinden in zijn kabinet en en al helemaal geen indiaan. Het is dus aftellen geblazen voordat Bolsonaro in Den Haag voor het ICC staat als pleger van misdaden tegen de menselijkheid -als hij daarvoor niet al is vermoord wat natuurlijk geheel terecht zou zijn. Een andere overeenkomst met Trump is de rol die Bolsonaro lijkt te willen inruimen voor zijn familie als naaste adviseurs met als belangrijkste figuur zijn zoon Eduardo, lid van het congres. Opvallend is ook de keuze van de eerste Braziliaanse astronaut (Marcos Pontes) als minister van Wetenschap. Pontes heeft herhaaldelijk aangeven te geloven in buitenaards leven.

De politieke agenda van Bolsonaro is de droom van elke patriot: make Brasil great again na alle zwendel en diefstal door de PT van Lula en Dilma Rousseff. Keihard optreden tegen criminaliteit en de duizenden moorden die jaarlijks plaatsvinden, een einde maken aan de infiltratie van het land door de Bilderbergers en de NWO, herstel van de Christelijke normen en waarden en het gezin en een einde maken aan de Marxistische en pro-pedofiele indoctrinatie van kleine kinderen in het onderwijs. Dit mailt ons een van onze bronnen in Brazilie:

Brazil was heading for an abyss. Corruption was everywhere, and it was difficult to name a politician who was not involved. But, Bolsonaro, it was not. He has many enemies with it, was fought in every way. People who were hopeless, woke up and, in an effort never seen before, campaigned for him. The victory of Bolsonaro in the elections and the appointment of competent members to the Ministries returned to the people the expectation of a better future. The world began to look at Brazil with different eyes.
Many international companies are interested and must settle in Brazil. The Brazilian currency appreciated against the dollar and the price of large corporations reached high levels on the stock exchanges. In a few weeks, corruption crimes were exposed and Brazilians learned the mistakes with public money. For example, Cuban doctors and the billions of dollars that Brazil sent to Cuba to finance the dictatorship. Most important, in my opinion, was to give back to the people the hope and assurance that we can be a great nation without having to move to another country in search of a better life. Annually, 20 thousand Brazilians were leaving the country.

Geef een reactie