BOLSONARO UPDATE, SPECIAAL VOOR FOLKERT JENSMA EN MARCEL GELAUFF

WE HEBBEN NU HET PUNT BEREIKT DAT DE STRIJD TEGEN DE MSM EEN GEVECHT IS GEWORDEN OP LEVEN EN DOOD * TOESPRAAK BOLSONARO NADAT HIJ NA DE OPERATIE UIT ZIJN COMA KWAM (VANAF 5:00): ‘CAN IT REALLY BE THAT HUMANS ARE EVIL LIKE THIS?’ * WAT DOET EEN MAN EEN ZULK EEN TIJD? HIJ KUST ZIJN VROUW, HIJ KUST ZIJN KIND, EN STRIJDT DE IJDELE STRIJD * WIE NIET STRIJDT, LAAT DIE BIDDEN DAT WE WEERZINWEKKENDE CRIMINELEN ALS JENSMA, GELAUFF, TWAN HUYS, PAUL JANSEN EN DE REST VAN DE MSM MOGEN VERSLAAN DIE DIT ALLES VEROORZAKEN EN PROPAGEREN

3 Replies to “BOLSONARO UPDATE, SPECIAAL VOOR FOLKERT JENSMA EN MARCEL GELAUFF”

  1. De MSM waren toch al down? Hoe kunnen we daartegen nu dan opeens weer een strijd op leven en dood hebben?

    Of klopte soms jouw verhaal niet dat de MSM down waren? En alle honderd miljoen miljard keren daarvoor dat je meldde dat de MSM down waren? Is het soms zo dat jij maar wat verhaaltjes uit je dikke duim zuigt, puur en alleen om in beeld te blijven om sukkels die jou donaties geven maar een beetje gemotiveerd te houden?

    En als jouw bewering dat de MSM down waren niet klopt, heb je dan je volgers ook maar wat op de mouw gespeld ten aanzien van de VVD, Demmink, big farma, de Rechtbank, het Koningshuis, de Telegraaf,… etc. etc. etc.? Kortom; dat jij altijd alleen maar met oppervlakkig dom gelul komt aanzetten?
    Het lijkt er wel op, maar vergis je niet; zelfs de geestelijk allerminst begaafden van jouw volgelingen komen vroeg of laat wel een keer tot de conclusie dat wat jij allemaal verkondigt één grote hoop dampende bullshit is, en waar ga jij dan van eten?

Geef een reactie