BOMBSHELL: DE JEROEN DE JAGER-FILES LATEN ZIEN DAT MARCEL ‘NEPNIEUWS’ GELAUFF EEN CORRUPTE PEDO-COLLABORATEUR IS

DEZE SITE PLEIT VOOR EEN EU-BUREAU DAT CORRUPTE EN LEVENSGEVAARLIJKE NAZI-PROPAGANDISTEN ALS MARCEL GELAUFF OP EEN BLACKLIST ZET EN LAAT OPPPAKKEN DOOR INTERPOL

[wp_ad_camp_1]

6 Replies to “BOMBSHELL: DE JEROEN DE JAGER-FILES LATEN ZIEN DAT MARCEL ‘NEPNIEUWS’ GELAUFF EEN CORRUPTE PEDO-COLLABORATEUR IS”

 1. Somalische jongetje boven boekenwinkel klinkt als pizza verkopen bij de McDonalds midden op de oceaan oftewel niet echt logisch.

  Waarom Geenstijl Gelauff (nepnieuws gelauffen) niet aanpakt is omdat Bert Brussen gisteren zo innig naast hem zat, beetje contacten opgedaan. Misschien kan Brussen nog voor Gelauff gaan werken als stagiair. Brussen heeft zelf the post online, maakt al jaren nul komma nul winst en wordt volledig gefinancierd door the powers that be (zoals Micha dat zegt).

 2. DEZE SITE PLEIT VOOR EEN EU-BUREAU DAT CORRUPTE EN LEVENSGEVAARLIJKE NAZI-PROPAGANDISTEN ALS MARCEL GELAUFF OP EEN BLACKLIST ZET EN LAAT OPPPAKKEN DOOR INTERPOL
  ———————–
  Zo, deze site durft. Pleiten bij de psychopathische gruwelmoordenaars van Dresden hun EU project.

  Da’s geen kattenpis!

  Zou dat echter enige kans van slagen hebben, of moeten we eerst……TESTEN EN UITNEMEN?!

  Zou je, bij nalaten van dat TESTEN EN UITNEMEN, niet véél eerder op “een blacklist komen om te worden opgepakt door Interpol”, als je bijv. je door Prins Bernhard BV via pedofiele kinderrechter/Bureau Jeugdzorg ontvoerde kind uit de handen van de diep gestoorde genderneutrale pleegouders grist…..?!?!?!

 3. Allemaal leuk en aardig Micha, maar je zou onweerlegbaar aantonen dat Jeroen de Jager in opdracht van Gelauff zou zijn gestopt met het Demmink onderzoek. Één enkel mailtje met als inhoud “via deze mail wil ik je informeren dat ik me niet langer bezig hou met het Demmink Dossier” is daar géén bewijs voor.
  Het maakt niet uit hoe vaak jij roept dat het overduidelijk is dat die mail in opdracht van Gelauff is gestuurd: zolang je daar geen bewijs voor hebt, is het niet zo.

Geef een reactie