BOMBSHELL JENSEN: ONDER HOMOFIEL MARK RUTTE KWAM DE COMPLETE LEIDING VAN DE NPO IN HANDEN VAN HOMOFIELEN -EN DIE CENSUREREN IN OPDRACHT VAN DE PEDO DEEP-STATE

HIERMEE IS HET LAATSTE STUKJE BEWIJS GELEVERD DAT RUTTE EEN NAZI IS MET EEN MEDIA-BELEID DAT IS GESTOELD OP DE HANDBOEKEN VAN JOSEPH GOEBBELS * RUTTE-HOMOFIELEN BIJ DE NPO BLOKKEERDEN DE SHOW VAN ROBERT JENSEN OP WNL * JENSEN: ‘RUTTE IS VEEL TE VER GEGAAN EN ZIJN EINDE IS DAAR’ * WIJ DENKEN DAT DE NPO NIET ALLEEN IN HANDEN IS VAN HOMOFIELEN, MAAR OOK -NET ZOALS DE BBC- VAN PEDOFIELEN DIE SAMEN MET DE HAAGSE SWAMP KINDEREN VERKRACHTEN * DAAROM DEED MARCEL GELAUFF 5X AANGIFTE TEGEN MICHA

PEDO-NPO? OP 26:40 NOEMT JENSEN DE HOMOFIELE NPO-BAAS FRANS KLEIN EEN ‘VIESPEUK’ DIE HET LIEFST ‘DE HELE DAG ZOU LIGGEN NEUKEN’ * WAT ZIJN DE BELANGEN VAN HOMO-NPO-BAAS KLEIN IN ‘DE THAISE HORECA’?

Eén reactie op “BOMBSHELL JENSEN: ONDER HOMOFIEL MARK RUTTE KWAM DE COMPLETE LEIDING VAN DE NPO IN HANDEN VAN HOMOFIELEN -EN DIE CENSUREREN IN OPDRACHT VAN DE PEDO DEEP-STATE”

 1. Mensen die alles tegen kunnen houden.
  De sleutelposities (van de macht).

  Bekend van de SS en Prins Bernhard. Overal psychopaten zoals Vermeulen en Beuker-Tilstra bij de CRvB, Van Nimweghen bij het OM en vroeger zo’n gelijk genaamde gek bij het CBR (niet herkend door de goegemeente), de Wolleswinkeltjes etc. etc.

  Dat kan toch niet waar wezen DSR, die psychopaten bestaan alleen in jouw hoofd en waarschijnlijk ben je er zelf een…..aldus (de totaal niet arrogante en hondsbrutale) kleuterleidster Mien Paalvast, die nog bloemen heeft gelegd bij het graf van “Prins” Friso.

  Hoeveel (V)WO psychopaten “geschikt” voor de arbeidsmarkt en PB BV sleutelposities zijn er statistisch gezien dan, in een land met 17.000.000 inwoners waarvan 340.000 (2%) psychopaat?!
  Dat zullen er minstens (!) 17.000 zijn en dat is ruim voldoende om enige tientallen absolute- en enige honderden belangrijke sleutelposities binnen de overheidsadministratie en de periferie in te nemen……en zo alles en iedereen naar de hand te zetten, volgens beproefd recept.

Geef een reactie