BOMBSHELL: JORIS DEMMINK DIRECT VERANTWOORDELIJK VOOR DE MOORD OP THEO VAN GOGH

GAF HIJ OOK DE ‘DIRECTE OPDRACHT’? * OP PRECIES DEZELFDE WIJZE IS DEMMINK VERANTWOORDELIJK VOOR DE MOORD OP PIM FORTUYN * DURVEN DE AANWEZIGE MSM DE TOESPRAAK BY PROXY VAN MICHA TE NOEMEN? TOT NU TOE NIET EN DAT BEWIJST OPNIEUW DAT MICHA DE WAARHEID SPREEKT -DIE ZOALS STEEDS OOK HIER NIET MAG WORDEN UITGESPROKEN

Toespraak bij de herdenking van de moord op Theo van Gogh

door Micha Kat, uitgesproken door Alexandra

Op woendag 2 november 2005, 11 jaar geleden en een jaar na de moord, zond BNN de documentaire Prettig Weekeind Ondanks Alles uit. Deze docu is te zien op YouTube en nu, 12 jaar na de moord, schokkender en onthullender dan ooit. Aan het eind van de docu zegt Katja Schuurman: “Dat het voorkomen had kunnen worden is onverdragelijk (…) Iemand is hiervoor verantwoordelijk en diegene zou zijn verantwoordelijkheid moeten nemen.” Wij kunnen nu onthullen wie deze verantwoordelijke is: Joris Demmink. Dezelfde man die op dezelfde wijze verantwoordelijk is voor de moord op Theo’s vriend Pim Fortuyn.

Theo werd vermoord op 2 november 2004. Demmink was toen twee jaar de hoogste man op het Ministerie van Justitie (zoals dat toen nog heette) en alle zaken van ‘politieke gevoeligheid’ belandden op zijn bureau. Ik opende wat is gaan heten de ‘affaire Demmink-3’ (de Turkse connectie) op 5 april 2007 met het artikel Nederlandse Staat gechanteerd door Turkije. Theo was toen dus al tweeneenhalf jaar dood. Hoe zou de zaak-Demmink zijn verlopen als Theo nog geleefd had? Heel anders, dat is wel zeker. De zaak-Demmink was precies zo’n onderwerp waar Theo helemaal voor zou zijn gegaan in zijn geselende aanvallen op de ‘boven ons gestelden’ zoals hij de groep omschreef die ik later de ‘pedo- en pluder-elite’ ben gaan noemen. Theo zou in zijn columns en op zijn website full force in de aanval zijn gegaan op de justitie-pedofiel en de hele zaak daarmee naar een hoger -en mogelijk beslissend- nivo hebben getild. Zou Demmink dat hebben geweten? Zou het bij het organiseren van de moord op Theo door de AIVD -die onder de rechtstreekse verantwoordelijheid van Demmink viel- een rol hebben gespeeld dat Demmink zijn grootste mogelijke tegenstander als ‘voorzorgsmaatregel’ uit de weg wilde ruimen omdat hij op dat moment al vrij zeker wist dat de affaire na het uitbreken van de fase ‘Demmink-1’ in 2003 -het misbruiken van minderjarigen in een park in Eindhoven- weer zou gaan oplaaien, maar dan veel feller en bedreigender?

Theo was politiek, Theo ademde politiek. Daarom past het helemaal bij Theo dat we het bij deze gelegenheid hebben over de verantwoordelijheid van de politiek voor de moord die de wereld schokte. Theo was ook journalist. Zijn website De Gezonde Roker was een sensatie en het eerste ‘alternatieve’ internet-medium in Nederland. Iedereen las het: kamerleden, MSM-journalisten en de complete culturele incrowd van Nederland. Mijn band met Theo concenrtreede zich op de website en de oprichting van KlokkenluiderOnLine in oktober 2003 was verregaand geinspireerd op De Gezonde Roker. Als ik nu het archief van die site aanklik van november 2004 zie ik een artikel van de hand van Pamela Hemelijk onder de kop Spindoctors manipuleerden Van Gogh-event op de Dam. We citeren: de familie van Gogh heeft al net zoveel te vertellen gehad over het afscheid van Theo als Marten Fortuyn over de begrafenis van zijn broer. Namelijk helemaal niks. Theo is begraven door de linkse kerk, onder het motto: opgeruimd staat netjes.

Opgeruimd staat netjes: dat geldt voor de complete crew van De Gezonde Roker. Theo vermoord, Pamela die ‘onder verdachte omstandigheden’ stierf net als arabist Hans Jansen; Cartoonist Gregorius Nekschot werd het zwijgen opgelegd door een arrestatieteam van 10 tot de tanden toe bewapende ’terreurbestrijders’, Ayaan Hirsi Ali en ik werden het land uit gejaagd en ook Ebru Umar werd recent ‘weggezuiverd’. De moord op Theo is geen geisoleerd geval, past in een duidelijk patroon en ook dat wijst op directe verantwoordelijheid van de Staat en van Joris Demmink.

Wat moeten we hier nu mee anno 2016? Laat ik het dicht bij huis houden. Theo stond aan de wieg van de nieuwe media in Nederland. Misschien is dat historisch gezien nog wel zijn belangrijkste wapenfeit, want zoals we nu weten zijn de media allesbepalend bij het overeind houden van de ‘boven ons gestelden’ die verantwoordelijk zijn voor de moord op Theo. Zonder De Telegraaf, de NOS, NRC Handelsblad, Pauw & Witteman en RTL zouden de moordenaars van Theo en Pim allang zijn exposed en berecht. De media vormen het grootste kwaad in de samenleving van nu en het beste dat we kunnen doen ten dienste van Theo is het bestrijden te vuur en te zwaard van de presstitutes die ons land en wereld vernietigen.

Ik weet zeker dat Theo van boven ademloos de confrontatie volgt tussen Hillary Clinton en Donald Trump. Net als Trump de main stream media in de VS vernietigt, zo zou Theo dat hebben gedaan in Nederland als hij daartoe de kans zou hebben gekregen. Wij zetten dat werk voort in zijn geest en zijn daarin steeds succesvoller: De Telegraaf, Elsevier, NRC Handelsblad, de NOS en de VARA: ze zijn stervende. De wijze waarop ze verslag zullen doen van vanmiddag zal hun dood alleen nog maar bespoedigen, want steeds meer mensen kotsen en spugen op de ‘kwaliteitsmedia’ en hun giftige leugens en propaganda. Theo, rust zacht. Wij vechten door.

Geef een reactie