BOMBSHELL! NADAT FERDY ROET BIJ DE HR WON VAN DE STAATSLOTERIJ GAF MARK RUTTE IN TOTALE PANIEK EEN STAATSGARANTIE AF…

…EN WAAROM IS DAT ZO BOMBSHELL? * OMDAT DE STAATSLOTERIJ IN DE PROCEDURES STEEDS VOORGAF ‘GEEN GELD’ TE HEBBEN OF ‘MAAR 30 MILJOEN’ TERWIJL DE CLAIM GAAT OM 380 MIO * DAT WAREN DUS VUIGE LEUGENS * WAAROM WAS RUTTE ZO IN PANIEK? OMDAT DE STAATSLOTERIJ OPEREET ALS DE PEDO-BANK VAN DE DEMMINK-DEEP STATE * ALLES WAT RUTTE DOET IS INGEGEVEN DOOR DE BELANGEN VAN DE PEDOFIELEN EN DE GROEP-DEMMINK * OP 26 NOVEMBER CRUCIALE ZITTING WAARBIJ DUIZENDEN BEDROGEN NEDERLANDERS AANWEZIG ZULLEN ZIJN: HET EINDE VAN NEDERLAND EN MARK RUTTE * HETZE TEGEN FERDY ROET NET ALS DIE TEGEN MICHA INGEGEVEN DOOR ANGST VAN DE PEDO-MAFIA TE WORDEN EXPOSED

LEES DE STAATSGARANTIE VAN DE PANISCHE MARK RUTTE IN DE LAATSTE ALINEA VAN DIT STUK tbv micha

DE NU COMPLEET EXPOSTE BART MOS DIE DE OPDRACHT KREEG ROET KAPOT TE SCHRIJVEN LIGT INMIDDELS TE KERMEN VAN DE PIJN MET EEN HERNIA EEN SMEEKT DE ‘BLOEDMOOIE ZUSTERS’ OM EUTHANASIE * DE ZAAK VAN ROET TEGEN MOS IS NU REDDELOOS VERLOREN VOOR DE CORRUPTE STAATSJOURNALIST EN GAAT HEM TONNEN KOSTEN

Op 26 november 2018 om 9:30 uur komt de zaak weer voor bij het gerechtshof Den Haag, waar wij namens u uw inleg bij de Staatsloterij terugvorderen over de periode 2000 tot 2008 inclusief de Koninginnedagloterij 2008; de periode dus waar de Staatsloterij zich schuldig heeft gemaakt aan bedrog. Bedrog aangezien de Staatsloterij een truc toepaste om meer loten te verkopen. Er werd immers achter de schermen miljoenen lotnummers aan de verkochte lotnummers toegevoegd die echter nooit verkocht waren. Volgens de Staatsloterij werd dit gedaan om de loterij zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Naar de mening van de toenmalige minister van Justitie was dit gewoon toegestaan, maar wij hebben aangetoond dat dit wel degelijk verboden is. Een evidente daad van volksverlakkerij door de Staatsloterij.
Wij willen u vragen om bij deze zitting aanwezig te zijn en alvast te noteren in uw agenda. Het is uiteraard niet verplicht om aanwezig te zijn, maar wel zeer gewenst.

Staat der Nederlanden staat garant voor de schadevergoeding

Goed nieuws voor u! Wij hebben vertrouwelijke documenten in handen waarin letterlijk wordt gemeld dat de Staat garant staat voor de schadevergoeding die aan u betaald moet worden! Diezelfde schadevergoeding dus die de Staatsloterij samen met De Telegraaf ontkent. De Staatsloterij doet alsof zij slechts een eigen vermogen heeft van 30 miljoen euro bij een claim van 380 miljoen euro, alleen met als doelstelling om goedkoop te kunnen schikken. Dat is dus opnieuw pure misleiding.

2 Replies to “BOMBSHELL! NADAT FERDY ROET BIJ DE HR WON VAN DE STAATSLOTERIJ GAF MARK RUTTE IN TOTALE PANIEK EEN STAATSGARANTIE AF…”

 1. Psychopaten betalen nooit……ZELF.

  Ze geven (om zelf ergens mee weg te komen of groter voordeel uit te trekken of grotere rampen te kunnen veroorzaken e.d. ongerief meer) wel luchthartig van anderen gestolen geld en goederen weg.

  “Prins Bernhard” die joviaal een gestolen vliegtuig weggeeft aan een Zuid-Amerikaanse juntaleider teneinde een contract in de wacht te slepen waaraan steekpenningen voor HEMZELF verbonden zijn, zoiets.

 2. De fout hier is, dat het naoorlogse “Prins” Bernhard BV geen normale overheidsadministratie is, maar een psychopathocratie (gebaseerd op common collusion met de USA/GB ‘deep state’ psychopaten, o.a. de gruwelmoordenaars van Dresden onder dekmantel van oorlog/oorlogshandeling), die wordt bemand door psychopaten op (naar Nazi model) sleutelposities (evt. “pedofiel” comorbide) die zich hebben omringd met uigezochte sociopaten, narcisten en andere potentiële (massa)moordenaars.

  Dat is dus *inclusief* de Hoge Raad van Prins Bernhard BV.

  Een van de kenmerken van dergelijk samengeraapt boeventuig is, dat hun beloftes en garanties het papier niet waard zijn waarop ze zijn geschreven.

  Ferdy Roet gaat eerder de schadevergoeding van 380 miljoen Euro ZELF moeten betalen, want deze monsters draaien (zo nodig om ermee weg te komen) TYPISCH alles om en maken van het slachtoffer de dader.

  PSYCHOPATEN BETALEN NOOIT!

Geef een reactie