BOMBSHELL: TELEGRAAF GEEFT TOE DAT ROYALS HET BREXIT-PROCES MANIPULEREN -PRECIES WAT MICHA RUIM EEN WEEK GELEDEN ONTHULDE!

TOTAL MELTDOWN VAN DE ROYALS GAAT DOOR * NAAST DE EINDELOZE REEKS PEDO-SADO-HORROR-SEKSSCHANDALEN KOMT NU OOK AAN HET LICHT DAT ZE TEGEN ALLE WETTEN EN REGELS IN DE POLITIEK MANIPULEREN EN TERRORISEREN PRO-BILDERBERG EN PRO-EU * ONZE KONING WILLEM DOET PRECIES HETZELFDE ALS ELIZABETH EN HIELD EEN SCHOFTERIGE EN COMPLEET ILLEGALE TOESPRAAK VOOR HET EUROPEES PARLEMENT OM HET VK TE INTIMIDEREN

En alsof de zorgen over Andrew nog niet genoeg zijn moet de Britse vorstin zich ook druk maken over de politiek. De nieuwe premier Boris Johnson wil het land op 31 oktober uit de Europese Unie halen, ongeacht de gevolgen. Veel parlementariërs willen hem stoppen, en in Londen circuleren al weken tal van scenario’s om de premier en zijn plannen te doen struikelen. In veel van die plannen is ook een rol weggelegd voor koningin Elizabeth, maar een aantal van die rollen is een bedreiging voor de onpartijdigheid van het staatshoofd. Aldus De Telegraaf. Met dank van Micha het het team van ROL.

Eén reactie op “BOMBSHELL: TELEGRAAF GEEFT TOE DAT ROYALS HET BREXIT-PROCES MANIPULEREN -PRECIES WAT MICHA RUIM EEN WEEK GELEDEN ONTHULDE!”

  1. Brexit zou grote problemen opleveren voor de grens en de contrôle ervan met Ierland. Maar Zwitserland zit ook niet in de EU. Hoeveel kilometers is de grens tussen Zwitserland en de EU-landen en hoe vaak wordt er aan die grens gecontroleerd? Waarom is die grens geen enkel probleem?

    Ik meld dit maar even…..

Geef een reactie