BOMBSHELL ZAAK-DASCHA: LEUGENFABRIEK VERGIST ZICH IN KLEUR VAN HAAR IPHONE DIE ZOWEL WIT ALS ZWART IS

BREAKING: MARCEL GELAUFF PUBLICEERT EEN FOTO VAN DASCHA’S IPHONE DIE WIT IS * MAAR IN EEN POLITIEBERICHT VAN 17 DECEMBER IS SPRAKE VAN EEN ZWARTE IPHONE * FOUTJE VAN PETER R. DE VRIES * MAAR WHATEVER: ‘ZELFMOORD DASCHA STAAT VAST’ *OVER HET ‘UITLEZEN’ VAN DE IPHONE HOREN WE AL HELEMAAL NIETS

[wp_ad_camp_1]

In een parallele ontwikkeling ontvingen wij de volgende boodschap van een klokkenluider. Comment: Heer Kat, Het is mij opgevallen dat u al enige tijd als weinigen in het (alternatieve) medialandschap aandacht besteed aan de zaak Dascha Graafsma. Ik wil u graag wijzen op een zaak van enkele jaren geleden, die overeenkomsten vertoont en afgelopen week in het nieuws is geweest, namelijk: de zaak Talitha Snelders. Een 25 jarige vrouw die dood werd aangetroffen op een treinspoort in 2013, de autopsie werd ook uitgevoerd door Frank “Gothic” De Goot. Er werd nadien gelijk gesproken over zelfmoord daar een agent een zelfmoord brief had aangetroffen bij het lichaam later bleek de agent te hebben gelogen over het bestaan van deze brief. De vader van het slachtoffer heeft als adviseur gewerkt voor onder andere het Ministerie BZK en de Politie en is afgelopen maandag met zijn nieuwe partner vermoord aangetroffen in Costa Rica. Zie bericht in De Telegraaf

10 Replies to “BOMBSHELL ZAAK-DASCHA: LEUGENFABRIEK VERGIST ZICH IN KLEUR VAN HAAR IPHONE DIE ZOWEL WIT ALS ZWART IS”

 1. De alarmbellen mogen best gaan rinkelen in die Snelders zaak.
  Zeker als je land geleid wordt door nachtmerrie “prinsen” overeenkomstig de Borgia of Sforza ‘mindset’……

  Toeval bestaat immers niet.

 2. “”OVER HET ‘UITLEZEN’ VAN DE IPHONE HOREN WE AL HELEMAAL NIETS””

  Klopt Micha Kat is geen politiemedewerker, het kan namelijk zijn dat er gegevens in staan die belangrijk zijn voor de rest van het onderzoek en eventueel persoonsgericht. En je soms geen honden wakker moet maken.

  Tevens zitten er een lading feestdagen tussen.

  Als mMicha Kat het justitie apparaat nou wat minder belast, hebben ze meer tijd voor dit soort zaken ……

 3. MAAR IN EEN POLITIEBERICHT VAN 17 DECEMBER IS SPRAKE VAN EEN ZWARTE IPHONE *

  Ja dus en …….. misschien zijn de ouders in de veronderstelling dat ze een zwarte telfoon had, en dat hun dochter allang een ander hoesje heeft gekocht.

  Lopen ze beetje achter in Ierland met de mogelijkheden van uitwisseling van de hoesjes??

 4. Opvallend ook dat de liquidatie in Costa Rica voor roofmoord moet doorgaan terwijl de daders geen kostbare spullen hebben meegenomen zoals auto of dure apparatuur maar het wel grootschalig in de media wordt afgedaan als roofmoord.

  Ja lekker kortzichtig……… lijkt me dat er nog wel meer in huis kan liggen, en niet elke berover heft intresse in auto s en andere zooi waar je mee moet slepen of lastig weg te werken is.

   1. LS. stekeldier,

    Ja, zo kan het gaan, als je aan de knoppen mag/kan draaien, tevens voldoende afneemdoekjes om vingerafdrukken te wissen en de zender “embargo” beheert dan ben je instaat om onwelgevallige objecten te ruimen.
    Ik wil het nu eens even niet hebben over W.Dankbaar, of M.Kat, of P.de Greef, nee iets verder terug naar Mei 1941, na de gevangen name van Rudolf Hess en wilde praten over de werkelijke reden van zijn missie werd hij in het gevang gegooid en in 1987 vermoord gevonden in de Spandau gevangenis toen het er op begon te lijken dat de Russen olv Gorbatsjov er wel voor voelden om Hess gratie te verlenen.

    De reden om hem het zwijgen heeft opgelegd is tot de dag van vandaag voer voor speculatie, wetenschappers die in de Londense archieven mochten kijken merkten al gauw dat er met de archieven was gerommeld en dat
    veel later na de oorlog (ww2) er zaken zijn uitgehaald c.q. er weer tussen gestoken.

    Dit slaat op mijn begin van dit stukje, als je aan de knoppen zit kun je, je veel heel veel veroorloven.

    Wat ik trouwen veel mis in de nieuws berichten -wordt bijna niet vernoemd- het doodschieten van een vrouw door een jongeman. De vrouw dat was zijn moeder de schutter dat was haar zoon.

    Maar vergis u niet ook hier in ons Nederland lopen met ongezonde pluim-behoefte slaafjes gebukt rond die voor een aai over de bol of een veer in hun rectale zone tot alles in staat zijn.

 5. Opvallend ook dat de liquidatie in Costa Rica voor roofmoord moet doorgaan terwijl de daders geen kostbare spullen hebben meegenomen zoals auto of dure apparatuur maar het wel grootschalig in de media wordt afgedaan als roofmoord.

Geef een reactie