4 Replies to “BOMBSHELLS MH 17: NOG EEN REDEN VOOR RUTTE DE HELIKOPTER IN TE VLUCHTEN”

 1. Mafkezensite Niburu knoopt allerlei willekeurige berichtjes aan elkaar en concludeert dan doodleuk, hoewel er werkelijk geen enkele samenhang valt te ontdekken, dat de teruggave goud een ‘beloning was voor de NH17 doofpot’.

  O ja, DNB heeft het transport van het goud uit de VS ooit zelf wereldkundig gemaakt. Ik dacht dat zwijggeld geheim was? Dombo’s.

  1. Hoe komt het toch dat mensen zoals u nooit kunnen lezen wat er staat of nooit willen lezen wat er staat of nooit willen horen wat er gezegd wordt. En het daarna verdraaien naar datgene wat niet geschreven nog gezegd is.

   Daar is maar een verklaring voor mogelijk u bent niet echt!

   U bent dus een nep persoon , a fake person.

   Doei

   1. Nog even de kop dan: ‘Teruggave goud was beloning voor Nederlandse MH17 doofpot’. Even ter verduidelijking: de spreiding van goud is gewoon beleid van DNB. Terughalen is geen enkel probleem. Complete Niburu nonsens dus.

 2. Van een psychopathocratie zoals de naoorlogse vazalstaat van de USA/GB Prins Bernhard BV, kun je inderdaad moreel grenzeloos pure evil verwachten.

  Bewijs leveren (overigens zinloos, want er wordt meteen eindeloos om gejengeld, maar als het dan tegen alle verwachting in geleverd kan worden, wordt het van tafel geveegd alsof het NIETS is en krijg je een pistool op de borst) proberen ze met (misbruik van) staatsmacht tegen te werken. De (steeds al dan niet verholen met….soms bijzonder…. lange tanden nageleefde) WOB, ‘does not apply to’ psychopaten, de goudvoorraad van DNB en andere criminele “Staatsgeheimen” (die echter normaliter niet crimineel mogen zijn of criminaliteit dekken e.d.).

Geef een reactie