BOODSCHAP VAN MICHA AAN DE PEDO-TROLLEN VAN DE PP-ELITE

DE DOOR DE GROEP-DEMMINK BETAALDE WEBCARE-REDACTEUREN VOEREN EEN HOPELOOS ACHTERHOEDEGEVECHT * STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN DE SADO PP-ELITE EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ZIJN STICHTING * EEN GEMIDDELDE PEDO-TROL VERDIENT EEN KLEINE 4000 EURO PER MAAND MET HET BELASTEREN EN DEMONISEREN VAN MICHA

6 Replies to “BOODSCHAP VAN MICHA AAN DE PEDO-TROLLEN VAN DE PP-ELITE”

 1. Sinds wanneer zijn critici automatisch trollen? Want dat is wat ik op deze site zie: critici die automatisch tot trollen worden benoemd.

  Overigens voel ik me niet aangesproken aangezien ik geen 4000 euro per maand (of iets daaromtrent) op mijn rekening krijg om hier af en toe te koekeloeren. Ik zou het ook niet willen. Elke dag verplicht. Brrr. Daarnaast is het ook niet nodig: U maakt, helaas voor u, uzelf wel kapot.
  Maar als u bewijs heeft dat het tegendeel bewijst lees ik dat graag.

 2. Zolang de ‘pure evil’ naargeestige psychopaten van Bernhard zur Lippe B. kaliber illegaal de sleutelposities van de macht innemen en kwistig geld aan het drukken zijn (dat uiteraard naar HUN projecten en walgelijke verzeepte collaborateurs en sociopatische slippendragers gaat), zal de normale mens die dit ONACCEPTABELE abjecte gebagger in de gaten krijgt en er volkomen terecht van walgt (gekscherend klokkenluider genoemd), proactief agressief aangevallen worden, o.a. door hem/haar op zwart zaad te zetten, vergunningen en overheidsfuncties (in het geniep) te weigeren, de schuldsanering in te werken zonder probleemschuld (ja dat kan) enz. enz. allemaal proactief vijandig ambtsmisdadig zonder dat er de vinger goed achter te krijgen valt en zonder dat je buurman er ook maar iets van begrijpt: Als jij goed je best doet (zoals hij uiteraard) krijg je in correct bevrijd soeverein Nederland echt geen problemen…….

 3. Toch knap dat een heel leger ‘betaalde staatstrollen’ zich bezighoudt met video’s die amper kijkers trekken. Die gemiddeld 300 views per video heeft Kat ten minste nog te danken aan een handvol onbetaalde reaguurders die zich reuze met de rare Kat vermaken. Dat weet Kat drommelsgoed, maar dat gaat hij natuurlijk niet zeggen, ‘deeeeeeeeeeeeeeeep behind enemy lines’.

 4. Een zeer warrig hak-op-de-tak verhaal. Ik vermoed dat jouw ontbijt vloeibaar was vanmorgen…
  Maar als ik het goed begrijp, dan komen er ‘als wij gaan winnen’ (het valt niet mee om na zo’n opmerking niet van het lachen onder tafel te vallen) de Micha squads aan de deur om de mensheid te bevrijden van de mensen die nu duidelijk maken dat er wel meer dan één steekje los zit in het brein van Micha, de heldhaftige freedom-fighter?

  Ik zal sint-juttemus vrijhouden in mijn agenda om dit heuglijke feit te kunnen vieren…

Geef een reactie