BOODSCHAP VAN MICHA AAN MARCEL GELAUFF MET ULTIMATUM

MICHA EIST SLECHTS DAT HIJ EEN ROL KRIJGT IN DE KOMENDE NEPNIEUWS-SHOW VAN DE NOS * IF NOT MAAKT HIJ IN ENKELE VIDEO’S ZIJN EMAIL-WISSELINGEN OPENBAAR MET JEROEN DE JAGER * DEZE LATEN HET MISDADIGE OPTREDEN VAN GELAUFF UITGEBREID ZIEN

HIER EEN VIDEO WAARIN EEN GOED BEELD WORDT GESCHETST VAN DE HORRORS DIE DE WERELD TE WACHTEN STAAN ALS MARCEL GELAUFF EN DE ANDERE COLLABORATEURS VAN DE MSM NIET WORDEN GESTOPT:

3 Replies to “BOODSCHAP VAN MICHA AAN MARCEL GELAUFF MET ULTIMATUM”

  1. Met psychopaten kom je als normaal mens altijd in een gevecht op leven en dood terecht.

    ANTI(menselijk)-socialen herkennen elkaar als “zij die er toe doen” en jou en alles wat geen psychopaat is (t/m de hoogste menselijke dragers van ECHT gezag) als ‘gullible fools’/prooidieren.

    De normale vreze voor God van Abraham, Isaak en Jacob en diens 10 Geboden ontbreekt fundamenteel (geen religieuze integratie mogelijk) en deze kern-krankzinnigen zullen juist en bij voorkeur datgene doen, wat daarin verboden is. Dat is wat ANTI(menselijk)-sociaal betekent: Moorden (evt. vader en moeder, broer en zus), stelen, echtbreken, verkrachten enz. enz. deze gekken krijgen er aberratief een kick van en ze begrijpen al vroeg, dat dat “niet erg gewaardeerd” wordt door de ‘gullible fools’ (die helemaal anders zijn….en derhalve prooidieren) en dus achter toneelspel verborgen moet blijven: de ‘mask of sanity’.

    Ze willen op alle mogelijke ‘pure evil’ manieren (ijskoud over lijken ook) normaal gezag omzetten in krankzinnig door 100% begeerte gedreven absolute macht en controle/absolute heerschappij.

    Democratie en psychopathie gaan dus NIET samen en waar psychopaten niet zijn uitgenomen, hebben zij ONDERLING, hier kan de klok op worden gelijkgezet, een VERHOLEN staat in de staat gevormd die (roofdier-alert en krankzinnig energiek 100% narcistisch op het psychopatisch belang gericht) aan alle touwtjes trekt: de zgn. ‘deep state’.

Geef een reactie